Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του. Η εργασία σας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας επιδιώξτε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε. Στα εμπόδια που θα υπάρχουν φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε κάθε σας σχέση, γιατί διαφωνίες με άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν επαγγελματικά ή συναισθηματικά μπορεί να μειώσουν τη δημιουργικότητά σας. Δεν χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα, για τον απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη, και είναι πολύ καλύτερα να αφήνουμε τα πράγματα να λειτουργούν αυθόρμητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Μια τέτοια πράξη θα είναι ένδειξη ωριμότητας και θάρρους, που θα ωφελήσει και εσάς, αφού σταδιακά θα επιτύχετε να ζήσετε πιο αληθινά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και, αν χρειαστεί, να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε καλά αυτά που θα δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Συνεργασίες, συνεταιρισμοί αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας.

ΛΕΩΝ: Πάρτε σοβαρές αποφάσεις των οποίων το θετικό αποτέλεσμα θα φανεί στο μέλλον. Η ψυχική σας κούραση θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα διώχνουν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους. Λιγότερο ευάλωτοι πλέον, είστε έτοιμοι για καινούργιες γνωριμίες και θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προκλήσεις. Σαφώς θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην αφήσετε την υπερέντασή σας ανεξέλεγκτη. Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον σας είναι ωραία και σας ανανεώνουν, αλλά για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα μην υπερβάλλετε ούτε στα λόγια ούτε στα έργα, εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομφούζιο με τους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε. Ακολουθήστε τα γεγονότα όπως έρχονται και αυτά θα σας πείσουν να υιοθετήσετε νέους ρυθμούς και τρόπους συμπεριφοράς.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα όπως θα θέλατε. Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι σε εσάς. Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό η κούραση να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό, που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας όσο και για την ψυχαγωγία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό περιβάλλον σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα σημειώσουν καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και, μάλιστα, τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Μέσα σας θα νιώθετε ανεξάρτητοι ως προς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, ακόμα κι αν γνωρίζετε πως η αγάπη για τον σύντροφό σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις. Διαχέεται φως στις κοινωνικές δραστηριότητές σας, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το πού θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ευελιξία που θα δείξετε θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες. Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική ανάγκη σας να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική ζωή σας, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτή την επιθυμία σας. Η επιμονή σας να κρίνετε με βάση την ποιοτική πλευρά μάλλον σας ξενίζει, αλλά πιθανώς να έχει σχέση με την έλλειψη ικανοποίησης στα μέχρι τώρα ερωτικά δεδομένα σας. Κάντε βαθιές τομές, αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά, και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης ή της μοναξιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απελευθερώστε από μέσα σας βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική ζωή σας ή τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η γνωστή παρορμητική στάση σας θα είναι μετριασμένη και αυτό θα σας δώσει πιο θετικά αποτελέσματα. Ο φόβος σας μήπως ξεπεράσετε τα όρια της ανοχής του συνοδοιπόρου σας θα είναι εκείνο που θα επιβεβαιώνει την πρόθεσή σας να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς στα αιτήματά σας. Μια που όπως φαίνεται έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας, καλά θα κάνετε να προβάλλετε τις πραγματικές ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανταποκριθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αντιπροσωπεύει τις αισθήσεις σας, διατηρώντας τον αυτοέλεγχό σας και βάζοντας όρια σε αυτό που διεκδικείτε ερωτικά. Το φλερτ θα είναι μια μορφή επικοινωνίας που θα επιβεβαιώνει πως ακόμα «μετράτε» ερωτικά. Ομως, εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, φροντίστε -όπως αρμόζει- να είστε ξεκάθαροι από την αρχή για να πάρετε αυτό που θέλετε αποχωρώντας αξιοπρεπώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This