Η Μαρία Κορινθίου έγινε φίλη με τη Ζιζέλ ένα πολύ κοινωνικό γαϊδουράκι στην Πάρο

Χαιρόμαστε να βλέπουμε τόσο περιποιημένα και χαρούμενα ιπποειδή

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Mια από τις ωραιότερες εμπειρίες της την οποία ανέβασε στο προφίλ της από το νησί των Κυκλάδων ήταν η συνάντησή της με ένα πανέμορφο γαϊδουράκι, το οποίο στην αρχή η ηθοποιός νόμιζε πως ήταν αρσενικό, τελικά όμως έμαθε πως είναι θηλυκό και το λένε Ζιζέλ.

Η Μαρία Κορινθίου φώναξε τη Ζιζέλ να πλησιάσει κι εκείνη ήταν πολύ φιλική και πήγε κοντά της. Η ηθοποιός την τάισε δίνοντάς της ένα μήλο, τη χάιδεψε και πόζαρε μαζί της σε εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν είναι αγόρι, είναι η Ζιζέλ, ομορφιά μου. Ζιζέλ πες γεια στον κόσμο. Ξέρετε τι αδυναμία έχω στα γαϊδουράκια, κούκλα είσαι» ακούγεται να λέει στα βίντεο η Μαρία Κορινθίου ενώ κάτω από την ανάρτησή της έγραψε: “Η Ζιζέλ αξίζει μία θέση στο timeline ….έρωτας!!! ❤️”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This