Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τη σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο γιος της με τον πατέρα του

Η ηθοποιός απέκτησε το γιο της Δημήτρη σε ηλικία μόλις 16 ετών

Must Read

Η Χριστίνα Παππά έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που έχει ο γιος της Δημήτρης με τον πατέρα του.

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα Παππά έφερε στον κόσμο το γιο της σε ηλικία μόλις 16 ετών και τον μεγάλωσε ως ανύπαντρη μητέρα. Η Χριστίνα Παππά είναι σήμερα 54 ετών και ο γιος της 38.


 
 Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου, έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές, για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This