Κίνηση Ανθρωπιάς από τον Σάββα Πούμπουρα: Πήγε στην Ρόδο για να προσφέρει βοήθεια

«Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο»

Must Read

Η Ρόδος καίγεται και οι πυροσβέστες με τους εθελοντές κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να σβήσουν τις φωτιές που καίνε το νησί εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα και πολλοί είναι εκείνοι που μέσα από τα social media κάνουν εκκληση για βοήθεια.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ωστόσο αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί των Ιπποτών για να δώσει έμπρακτα τη βοήθειά του.

Έτσι λοιπόν μέσα από το Instagram account του αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι από σήμερα θα βρίσκεται στο φλεγόμενο νησί και ζητάει από τους followers που να βοηθήσουν και εκείνοι την κατάσταση με όποιο τρόπο μπορούν.

«Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα, που θα μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This