Η Μαρία Μενούνος περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της γέννησης της κόρης της

«Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία» εξομολογήθηκε

Must Read

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο έγιναν γονείς μιας κόρης η οποία ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Το όνομα που έδωσαν στην μικρή είναι ελληνικό και συγκεκριμένα Αθηνά, ενώ η Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό US Weekly την διαδικασία του τοκετού με λεπτομέρειες.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να γνωρίσει την κόρη της. «Έλεγα στον Θεό “πως μπορείς να με ευλογείς με ένα μωρό που δεν θα το συναντήσω ποτέ;”. Έκλαιγα πάρα πολύ έκλαιγε και ο Κέβιν, που δεν το κάνει ποτέ» είπε.

Για τη διαδικασία του τοκετού η Μαρία Μενούνος ανέφερε: «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία.

Της είπα πως “ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω”. Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί.

Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία.

Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν “είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;” και εγώ ρωτούσα συνεχώς “τι πρέπει να κάνω;”. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει».

Και συνέχισε γράφοντας στην ανάρτηση της στο Instagram: Χωρίς αμφιβολία, η Αθηνά είναι το μικρό μας θαύμα. Το μακρύ και ανατριχιαστικό ταξίδι που χρειάστηκε για να τη φέρει στη ζωή μας, το πλήθος των προκλήσεων που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ως οικογένεια, ενισχύει μόνο το θαύμα που πραγματικά είναι. Είναι η εκδήλωση των ονείρων μας, η επιμονή μας και η αγάπη μας. Είμαι ατελείωτα ευγνώμων που την αγαπώ και που περπατώ μαζί της σε αυτό το ταξίδι της ζωής. Και σας ευχαριστώ όλους για τις συνεχείς προσευχές και την υποστήριξή σας μέσω των ιατρικών σκαμπανεβάσεων μας στην απόλυτη άφιξη της Αθηνάς. Είμαι για πάντα ευγνώμων σε εσένα και τόσους άλλους στη ζωή μου. Πάρτε τώρα το αμερικανικό περιοδικό στα περίπτερα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες και το παιδικό της δωμάτιο 🙂

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This