Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Eπιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα της και κάνουν διαδικτυακές απάτες

Η τραγουδίστρια το γνωστοποίησε για να προστατεύσει τον κόσμο

Must Read

Κάποιοι επιτήδειοι στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούν το όνομα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και πραγματοποιούν απάτες, κάτι το οποίο υπέπεσε στην αντίληψή της και θέλησε το δημοσιοποιήσει και να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της ακολούθους ώστε να προσέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, μόλις έμαθε πως το όνομά της χρησιμοποιείται παρά τη θέλησή της σε σελίδες που πουλάνε προϊόντα αδυνατίσματος αμέσως το κατήγγειλε.

Έτσι, προχώρησε στην κοινοποίηση αυτής της πληροφορίας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να προστατεύσει τους ανυποψίαστους θαυμαστές της από το να πέσουν και εκείνοι θύματα εξαπάτησης.

«Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με προϊόντα και τεχνικές αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη. Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες, για την ασφάλεια όλων!» έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This