Η Μάρα Δαρμουσλή πάντρεψε φιλικό της ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη

«Κουμπάρα στο χωριό του πατέρα μου, τα Κύμινα»

Must Read

Η Μάρα Δαρμουσλή έγινε κουμπάρα!

Η γνωστή ηθοποιός, ζει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, σεφ Βασίλη Τσατσάκη και τα δύο παιδιά της. Πρόσφατα επισκέφτηκε με τον μικρότερο γιο της τον τόπο καταγωγής της, για ένα ιδιαίτερο σκοπό τον οποίο η ίδια γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Η Μάρα Δαρμουσλή, έγινε κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο φιλικού ζευγαριού της έχοντας την καλύτερη συνοδεία, τον γιο της, Μιχάλη.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα: «Κουμπάρα στο χωριό του πατέρα μου, τα Κύμινα. Είχα την τιμή να στεφανώσω τον Κώστα και τη Σάρα από τη Λουϊζιάνα, πάντα δυνατοί κι ερωτευμένοι να είστε! Συνεχίζουμε μια παράδοση 4 γενεών. τι εννοώ;!

Ο πατέρας μου πάντρεψε τον προπάππο του Κώστα, βάφτισε τον πατέρα του, Αντώνη, τον πάντρεψε, βάφτισε το γαμπρό, αλλά λόγω ηλικίας αδυνατούσε να τους παντρέψει κι έτσι πήρα τη σκυτάλη εγώ! Κι όπως λέει ο πατέρας μου «το σκυλί του κουμπάρου σου να περνάει, θα πρέπει να το σέβεσαι». Εσείς, τι έθιμα ιδιαίτερα έχετε στον τόπο σας για το γάμο;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This