Θοδωρής Ρωμανίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Του χρωστάνε μια Επίδαυρο! Θα παίξει με το ταλέντο του»

«Περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο! Δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς»

Must Read

Τον Θοδωρή Ρωμανίδη τον έχουμε συνδέσει με τον Μάρκο Σεφερλή αφού για πολλά χρόνια συμμετείχε στις παραστάσεις του.

Αυτό βέβαια δημιούργησε πρόβλημα στην καριέρα του καθώς δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά ως ηθοποιό. Μετά την αποχώρησή του όμως από τον θίασο άνοιξαν οι πόρτες και είχε ευκαιρίες για να κάνει και διαφορετικά πράγμα. Φέτος μάλιστα τον είδαμε να συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς».

Για τις ευκαιρίες που του δόθηκαν αυτήν την περίοδο αλλά και για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πρώην συνεργάτης του πρέπει να παίξει στην Επίδαυρο, καθώς έχει όλα τα φόντα για να το κάνει και πως του αξίζει.

«Η μεγάλη άνοδος του Μάρκου Σεφερλή άρχισε όταν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος του έκανε καλή κριτική. Τότε ο κόσμος «καταδέχτηκε» να έρθει να μας δει. Μη γελιόμαστε, περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο. Εγώ είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, από άλλα θεατρικά σχήματα… Δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς. Ξαφνικά τώρα εγώ έχω γίνει και περιζήτητος. Αυτά είναι αστεία, δεν μπορώ καθόλου να τα συζητώ», είπε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

«Του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου. Δεν θα βάλει σκουπίδια, δεν θα βάλει διαφήμιση με γνωστό αναψυκτικό, θα παίξει με το ταλέντο του», κατέληξε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This