Μαριλένα Γεραντώνη: «Ζω σε μια χώρα που φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τα μαθήματά της»

Ποιο γεγονός δεν μπορούσε να διαχειριστεί η δημοσιογράφος.

Must Read

Δύο από τις δύσκολες περιόδους που είχε να διαχειριστεί η χώρα μας ήταν η φονική πυρκαγιά στο Μάτι και το δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα μέσα ενημέρωσης έπρεπε να καλύψουν τα δύο αυτά συμβάντα με τους δημοσιογράφους να έρχονται αντιμέτωποι με τραγικές καταστάσεις.

Για το πως αντέδρασε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά στα θλιβερά αυτά γεγονότα, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ», η παρουσιάστρια Μαριλένα Γεραντώνη, όπου αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί την τραγωδία στα Τέμπη.

Με τις πυρκαγιές να καίνε όλη τη χώρα, η επικαιρότητα δεν μοιάζει να σας βοηθάει.

Είναι ασταμάτητη όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα η δυσάρεστη επικαιρότητα. Αυτό ως άνθρωπο σε θλίβει και σε βαραίνει. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να διαχειριστούμε στον αέρα. Καταρχάς με θλίβει από ανθρώπινης άποψης το ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που περνάνε πραγματικά δύσκολα. Δεν μιλάω για τις τραγικές απώλειες των συνανθρώπων μας στις πυρκαγιές. Επαγγελματικά, ναι, πρέπει να βγεις μπροστά και να το πεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, αλλά προσωπικά σε επηρεάζει. Με θλίβει το γεγονός ότι ζω σε μια χώρα που φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τα μαθήματά της.

Έχοντας διαχειριστεί πολλές δυσάρεστες ειδήσεις, ποιες σου έχουν μείνει έντονα σε προσωπικό επίπεδο;

Με επηρέασε πάρα πολύ η τραγωδία στα Τέμπη. Με κλόνισε γιατί πέρα από επαγγελματίας δημοσιογράφος είμαι και μαμά. Μάλιστα, η κόρη μου είναι στην ηλικία που ξεκινάει τη φοιτητική της ζωή. Σκέφτομαι όλα αυτά τα παιδιά, τα όνειρα που έκαναν. Εκείνη την περίοδο η κόρη μου προετοιμαζόταν για τις πανελλήνιες και δεν ξέραμε πού θα περάσει. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να περάσει Θεσσαλονίκη. Προσπαθούσα να μπω στην θέση αυτών των γονιών και δεν μπορούσα με τίποτα να το διαχειριστώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This