Ιωάννα Τούνη – Το εξωφρενικό ποσό που της ζήτησαν για να δει ταινία στις Μαλδίβες:

Το μαγευτικό ταξίδι στις Μαλδίβες που έκανε δώρο στον εαυτό της και στους φίλους της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη σε λίγες ημέρες γίνεται 30 ετών και αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό της αλλά και στους φίλους της ένα ταξίδι στις Μαλδίβες για να το γιορτάσουν.

Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι άντρες της ζωής της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Νουνίτο την συντροφεύουν παντού.

Μία δραστηριότητα όμως που είχαν προγραμματίσει να κάνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, τους «ξενέρωσε», όπως είπε χαρακτηριστικά η influencer.

Συγκεκριμένα η instagramer και η παρέα της είχαν κανονίσει να δουν ταινία, το κόστος του εισιτηρίου όμως ήταν εξωφρενικά μεγάλο γεγονός το οποίο προκάλεσε έκπληξη στην Ιωάννα Τούνη.

Η επιχειρηματίας μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή της μέσω του instagram account της τονίζοντας πως: «Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix. Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… » 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This