Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη στις Μαλδίβες: «Μας ζήτησαν 900 ευρώ για να δούμε μια ταινία»

Must Read

Στις Μαλδίβες κάνει διακοπές η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχει «πλημμυρίσει» τον λογαριασμό της με φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό όπου χαλαρώνει μαζί με την οικογένειά της αλλά και φίλους.

Ωστόσο η γνωστή influencer φαίνεται ότι βρήκε τσιμπημένες τις τιμές σε κάποιες δραστηριότητες και το μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει η ίδια, η παρέα τους είχε κανονίσει βραδιά κινηματογράφου στην παραλία, ωστόσο το κόστος για τους 9 έφτανε τα 900 ευρώ.

«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουμε διαλέξει, τύπου από το Netflix. Θα πάμε; Θα είναι τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… Για ταινία παλιά;» λέει η ίδια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να προσθέτει «Θα πάμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This