H Κατερίνα Παπουτσάκη δέχθηκε ρατσιστικό σχόλιο για την ηλικία της – Η απάντησή της ηθοποιού

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τους δυο γιους της, τον 10χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

Η ίδια μάλιστα αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα στιγμές στα social media. Έτσι λοιπόν η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με εκείνη να ποζάρει με το μαγιό ενώ φαίνεται να περιφέρονται δίπλα της οι άντρες της ζωής της.

Και ενώ πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους την αποθέωσαν για το καλογυμνασμένο της κορμί αλλά και για την ομορφιά της, μία follower της προέβη σε ρατσιστικό σχόλιο για την ηλικία της.

Συγκεκριμένα της έγραψε: «Τα χρόνια περνάνε για όλους».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία σε αυτό το σχόλιο γράφοντας: «Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Καλά να περνάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This