Κατερίνα Παπουτσάκη-Παναγιώτης Πιλαφάς: Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι με την είδηση να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μάξιμο που γεννήθηκε το 2013 και τον Κίμωνα που είναι γεννημένος το 2019.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για το ζευγάρι γι αυτό και η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία ωστόσο η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τις φήμες κυκλοφορούν, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας λέγεται ότι έχουν χωρίσει από τις αρχές του φθινοπώρου και μάλιστα έχουν κάνει unfollow ο ένας στον άλλον στα social media, χωρίς όμως να έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από το feed.

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, εμφανίστηκε στον “Σταυρό του Νότου” ωστόσο ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν έδωσε το παρόν στο νυχτερινό μαγαζί που τραγούδησε η σύζυγός του.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση του χωρισμού τους, όμως όπως όλα δείχνουν οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This