Μαρίνος Κόνσολος: Θαυμάστριά του «μισεί» τον εαυτό της που τον «απέρριψε» στο Tinder-Η αντίδραση του ηθοποιού

Δεν ήξερε ότι έχει λογαριασμό στο tinder...

Must Read

Ο Μαρίνος Κόνσολος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη τη σειρά «Έλα στη θέση μου» όπου πρωταγωνιστούσε, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η συμμετοχή του στο «J2US», εξαιτίας του περιβόητου φιλιού που έδωσε στην Ελένη Δήμου.

Ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός Φαίνεται πως έχει αρκετές κατακτήσεις αφού δέχεται μηνύματα από θαυμάστριες του.

Πρόσφατα μάλιστα του έστειλε μία διαδικτυακή του φίλη πώς είδε το προφίλ του στο tinder και κατά λάθος πάτησε απόρριψη αντί για αποδοχή και έτσι βρήκε το θάρρος να του στείλει προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο instagram.

Εκείνη τη στιγμή ο γνωστός ηθοποιός αντιλήφθηκε πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Έτσι λοιπόν κοινοποίησε το μήνυμα της follower του και ξεκαθάρισε πόσο μόνος λογαριασμός που διαθέτει στα social media είναι αυτός του instagram.

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το «no» και όχι το «yes» και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα: δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram, αυτά!», του έγραψε χαρακτηριστικά η θαυμάστρια.

Ο Μαρίνος Κόνσολος χωρίς να χάσει χρόνο έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, διευκρινίζοντας πως δεν διατηρεί λογαριασμό στο Tinder.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο!», έγραψε ο ηθοποιός μέσω Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This