Χαμός με τις γυμνές φωτογραφίες του Λάκη Γαβαλά στο Instagram!

Τι έγραψε στην ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις

Must Read

Mε το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν τον Λάκη Γαβαλά να ποζάρει σε φωτογραφίες στο Instagram όπως τον… γέννησε η μαμά του. Ο γνωστός σχεδιαστής δημοσίευσε στιγμιότυπα όπου φαίνεται να ποζάρει γυμνός μπροστά σε καθρέφτη και ακολούθησε καταιγίδα σχολίων με πολλούς χρήστες να τον υποστηρίζουν και άλλους να τον κατακεραυνώνουν κάνοντας λόγο για πρόκληση.

«Αυτό το καλοκαίρι έχω δει όποια ώρα, όποια στιγμή, σε όποια περίσταση, το περισσότερο γυμνό από ποτέ. Έτσι λοιπόν είπα να ακολουθήσω το ρεύμα.. Ε τι μοντέρνος άνθρωπος είμαι. Καλό μας βράδυ και θα έρθει η στιγμή που θα βγω στο δρόμο μόνο με το άρωμά μου», έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής στο προφίλ του συνοδεύοντας το κείμενο με γυμνές φωτογραφίες.

Μετά από τον χαμό που προκλήθηκε, ο ίδιος σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του ότι σκοπός του ήταν να αποδείξει ότι αγαπάει την οντότητά του.

 «Καλημέρα σε όλους ‼️ Τελικά σχεδόν κανείς δεν στάθηκε στο κείμενο παρά μόνο στην εικόνα.. Ενδιαφέρον. Ο σκοπός μου ήταν να αποδείξω ότι αγαπώ πρώτα την οντότητά μου και ύστερα όλα τα φτιασίδια του σήμερα.. Δεν με κάνουν τα γκρίζα κοστούμια με γραβάτες ούτε η μαύρη ταφταδένια τουαλέτα..

Με κάνει η δημόσια εικόνα μου στην κολυμπήθρα της βαπτήσεως μου και το κοφτερό (για μένα) μυαλό μου.. Μην με βάλεις σπίτι σου αν δεν σου κάνω, αλλά μην αγνοείς την πνευματική γυμνή μου ύπαρξη μπροστά σου κάθε στιγμή.. Χαρούμενη Κυριακή» έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This