Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη Βιολέτα Σαγκριώτη – Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του

«Νόμιζα ότι θα με χώριζε»

Must Read

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς έχει βρει το άλλο του μισό και περνάει υπέροχες-μοναδικές στιγμές με την χορεύτρια που του έχει κλέψει την καρδιά και αυτή δεν είναι άλλη από την Βιολέτα Σαγκριώτη.

  • Από την Λαμπρίνα Καδηγιαννοπούλου

Ο ίδιος μάλιστα σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει είχε μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα είχε τονίσει πως: «Η Βιολέτα Σαγκριώτη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στη ζωή μου αμέσως μετά το Survivor σαν από μηχανής Θεός. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν περίμενα να βρω στα 32 μου χρόνια, ήλπιζα να τον έβρισκα νωρίτερα, καθώς παιδεύτηκα πολύ από παλαιότερες σχέσεις, γεγονός το οποίο με ωρίμασε. Βλέπω στα μάτια της έναν άνθρωπο τον οποίο θα ήθελα να είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν και αυτό είναι πολύ όμορφο. Περνάμε υπέροχα μαζί και νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο ο οποίος με καταλαβαίνει και θεωρώ ότι τον καταλαβαίνω κι εγώ».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τα λόγια του πράξεις και να πάει την σχέση του ένα βήμα παραπέρα.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός καλλιτέχνης ανήμερα της Παναγίας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του και ενώ όλοι οι φίλοι τους περίμεναν να του ψήσει το ψάρι στα χείλη και να του πει στην αρχή «όχι», εκείνη είπε κατευθείαν το πολυπόθητο ναι!

Εμείς επικοινωνήσαμε με την ταλαντούχα χορεύτρια και μας εξέφρασε τα συναισθήματα που βίωσε εκείνη την στιγμή, ενώ μας αποκάλυψε το παρασκήνιο, όπως το έζησε εκείνη, από την πρόταση γάμου αλλά και από το πάρτι έκπληξη που της ετοίμασε ο καλός της.

«Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης έστελνε συνέχεια μηνύματα στο instagram κάτι το οποίο δεν συνηθίζει οπότε όπως καταλαβαίνεις με προβλημάτισε. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά μετά αποφάσισα να τον ρωτήσω με ποιον μιλάει. Εκείνος μου απάντησε πως μιλάει με τα παιδιά από το συγκρότημα όμως εγώ ξέρω ότι μιλάνε μαζί μόνο μέσω Facebook όμως εκείνος με διαβεβαίωσε πως μιλάνε και μέσω instagram. Δεν δίνω παραπάνω σημασία και το αφήνω εκεί το θέμα.

Να σημειωθεί πως όταν γυρίσαμε από τις διακοπές που είχαμε πάει (στην Αίγινα) ο Γιάννης μου είχε πει να μην κανονίσω τίποτα στις 15 Αυγούστου γιατί ήθελε να με πάει κάπου όμορφα για φαγητό», είπε αρχικά η όμορφη χορεύτρια.

«Τέλος πάντων ξυπνάω κατά τις 07:15 και συνειδητοποιώ πως ο Γιάννης δεν είναι στο κρεβάτι και το χειρότερο ότι λείπει από το σπίτι και φυσικά εγώ νευριάζω γιατί συνηθίζει κάθε πρωί όταν ξυπνάει να με παίρνει αγκαλιά και να μου δίνει ένα φιλί κι αυτή την φορά δεν το έκανε.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Όμως μου έστειλε αμέσως μήνυμα που έγραφε “μην ανησυχείς ψάξε το γράμμα για να βρεις”. Όντως είχε αφήσει στο σαλόνι ένα γράμμα που έγραφε ένα ποιηματάκι και μου έγραφε στο τέλος ότι στις 14:00 να είμαι έτοιμη γιατί θα με περιμένει κάτω από το σπίτι ένα αμάξι να με πάρει.

Κατεβαίνω κάτω στην ώρα μου και βλέπω ένα αμάξι που έγραφε απ’ έξω “μπες μέσα”», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν είχε καταλάβει τίποτα απάντησε πως: «Όχι, νόμιζα ότι απλά μου ετοίμαζε πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια που έχω στις 21 του μήνα επειδή εκείνες τις ημέρες θα λείπουμε στην Κύπρο για μία παράσταση».

Μέσα στο αυτοκίνητο λοιπόν είχε ένα τάμπλετ μέσα στο οποίο είχε αποθηκεύσει ο Γιάννης ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει με τις καλύτερες στιγμές μας. Εντωμεταξύ ο φίλος μας που οδηγούσε το αμάξι πήγαινε βασανιστικά αργά και με άγχωνε.

Μετά από κάποια ώρα έφτασε σε ένα σημείο στην Πεντέλη όπου ο Γιάννης είχε στήσει μία πολύ όμορφη εξέδρα. Μόλις κατέβηκα από το αμάξι και πλησίαζα προς το σημείο είδα τον Γιάννη να κλαίει και να κρατάει μία ανθοδέσμη.

Εκείνη την στιγμή τρόμαξα δεν ήξερα τι να σκεφτώ και του λέω: “Δεν πιστεύω να με χωρίζεις…”. Το αντίθετο όμως έγινε αφού μου έκανε πρόταση γάμου και μάλιστα ήθελε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να την κάνει και “σωστά”. Έτσι λοιπόν έσκυψε, μου πρόσφερε τα λουλούδια και το δαχτυλίδι και μου ζήτησε να τον παντρευτώ κι εγώ φυσικά απάντησα “ναι”», είπε εμφανώς συγκινημένη.

«Ο Γιάννης από την χαρά του φώναξε “Είπε το ναι» και τότε εμφανίστηκαν οι φίλες μου γεγονός το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Κι εκεί που νόμιζα πως τελείωσαν οι εκπλήξεις, ο Γιάννης μου ζήτησε να πάμε στο Bobos Club δήθεν για μία δουλειά. Μπαίνω μέσα ανυποψίαστη και βλέπω σχεδόν όλους μας τους φίλους μαζεμένους να με περιμένουν με μία τούρτα και να μου δίνουν ευχές και για την πρόταση γάμου αλλά και για τα γενέθλιά μου. Περάσαμε τέλεια με πολύ τραγούδι και χορό», κατέληξε η Βιολέτα Σαγκριώτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This