Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα νέα του καλλιτεχνικά σχέδια και η χορεύτρια που του πήρε το μυαλό

Must Read

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος! Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως στην «Παρθένα Ζωή», η οποία προβλήθηκε επίσης στον ΑΝΤ1, στη σειρά του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα», αλλά και στη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι».

Μία από τις πιο απολαυστικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ήταν η συμμετοχή του το 2017 στο «Your Face Sounds Familiar», όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Πολλές είναι όμως και οι θεατρικές παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε το 2012, μέσα από την σειρά «Iki yaka bir ismail», η οποία προβλήθηκε από το τουρκικό κανάλι ATV.

  • Από τη Λαμπρίνα Καδηγιαννοπούλου

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο περσινό «Survivor» από το οποίο αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους. Παρόλο που σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως δεν θα έμπαινε στον reality  επιβίωσης καθώς, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, «δεν κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια», τελικά, έπειτα από τέσσερις προτάσεις που του είχαν γίνει στο παρελθόν, δέχτηκε να συμμετάσχει, κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του «στο “Survivor” έπαιρνε τα τετραπλάσια από όσα έπαιρνε τον μήνα στο θέατρο». Εκείνη την περίοδο όμως πρωταγωνιστούσε σε μία θεατρική παράσταση από την οποία αποχώρησε προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, γεγονός το οποίο δημιούργησε κάποια αναστάτωση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο “Survivor”»

Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι πως είναι πολυτάλαντος, καθώς εκτός από την υποκριτική, είναι και συγγραφέας, ενώ ασχολείται και με την μουσική. Συγκεκριμένα το 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ζιάκ: Η έκλειψη». Όσον αφορά την ενασχόλησή του με την μουσική το 2014 δημιούργησε το συγκρότημα MindTrap. Το 2015 το συγκρότημα μετονομάστηκε σε RadioAct το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records ενώ παράλληλα υπήρξαν και αλλαγές στα μέλη του και το 2018 ξεκίνησε την καριέρα του ως σόλο καλλιτέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει έμπρακτα όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Ο ίδιος μάλιστα πριν λίγους μήνες βρέθηκε στα σύνορα της Ουκρανίας – Ρουμανίας προκειμένου να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.

Δείτε επίσης: Πράξη ανθρωπιάς από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου! Βρίσκεται στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας και βοηθάει τους πρόσφυγες του πολέμου

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φαίνεται πως είναι πολύ καλά αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της όμορφης χορεύτριας Βιολέτας.

@sagrioti

ταγκ τα αγόρια σας 😂 #μπεςφοργιουγαμω #foryou #foryourpage @GiannisHatzigeorgiou

♬ original sound – Mercy|Content Creator

Ποια είναι όμως η όμορφη νεαρή που του πήρε τα μυαλά; Αυτά και άλλα πολλά μας αποκαλύπτει μέσα από την όμορφη κουβέντα που κάναμε.

Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα. Γεννήθηκα στις φτωχογειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας όπου εκεί η κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολη. Έχω δύο αδελφές την Μαίρη και την Αναστασία. Μου αρέσει πάρα πολύ που έχω αδέρφια γιατί είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι αλλά ήταν δύσκολη η επιβίωση διότι ο πατέρας μου έκανε δύο και τρεις δουλειές και η μητέρα μου έκανε ιδιαίτερα σε παιδιά, καθώς έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία, προκειμένου να τα βγάλουμε πέρα.

Εσείς μάθατε γαλλικά;

Όχι δεν μάθαμε γαλλικά γιατί είχαμε μία άρνηση. Η μητέρα μας ενώ ήταν εξαιρετική δασκάλα και πολλές φορές καθόταν να μας βοηθήσει με τα μαθήματά μας, παρόλα αυτά θεωρούσαμε ότι δεν ταιριάζουμε στο θέμα της εκπαίδευσης. Είναι διαφορετική η σχέση γονιού με το παιδί του από αυτήν του καθηγητή με τον μαθητή.

Γιάννη είσαι αρκετά νέος, παρόλα αυτά έχεις δημιουργήσει μία αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι προφανές ότι έχεις ταλέντο. Πως προέκυψε στην ζωή σου η υποκριτική;

Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Χρειάζεται η τύχη σχετικά με τις κατάλληλες συγκυρίες, η τόλμη, το κατάλληλο timing… Ο χρόνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αναφορικά με το πότε θα «προβληθείς» και το τι θα παίξεις. Το ταλέντο εννοείται πως είναι καλό να υπάρχει αλλά αν δεν το καλλιεργήσεις δεν μπορείς να εξελιχθείς.

Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου μέσω του πατέρα μου ο οποίος σπούδασε σκηνοθεσία στην σχολή Σταυράκου. Στην συνέχεια πήγε στην Γερμανία όπου έκανε μεταπτυχιακό πάνω στο Μπρεχτικό θέατρο και στην Ιταλία έκανε master πάνω στο Γκολντόνι. Περίπου στα 30 του δούλευε στην κινητή τηλεφωνία. Συγκεκριμένα είχε ένα μαγαζί στη Βρυούλων που επισκεύαζε κινητά τηλέφωνα, ενώ παράλληλα είχε ιδρύσει μία ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου, τους «Ξυπόλητους Αγγέλους». Έτσι λοιπόν κι εγώ έκανα τα παρθενικά μου βήματα πάνω στο σανίδι σε ηλικία 7 ετών. Είχα παίξει στους Βάτραχους του Αριστοφάνη, το οποίο είχε γίνει διασκευή. Θυμάμαι ήταν την περίοδο που εμφανίστηκε η νόσος των τρελών αγελάδων κι εγώ υποδυόμουν έναν τρελό μάγειρα. Η παράσταση είχε πάει πολύ καλά. Μάλιστα τότε είχα πάθει επί σκηνής το πρώτο μου deja vu. Αισθάνθηκα εκείνη την στιγμή ότι το είχα ξαναζήσει αυτό και ότι έπρεπε να το ζω. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Με το πέρασμα των χρόνων έγραφα πάρα πολύ, όντας ένα παιδί με δυσλεξία, ανορθογραφία και ένα σορό μαθησιακές δυσκολίες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα γραπτά του σχολείου να είναι γεμάτα κοκκινίλες από τις διορθώσεις της δασκάλας και στο κάτω μέρος της κόλλας να γράφει «όμως έχει πολύ φαντασία», γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκα, είτε φαντάζοντας τους ρόλους που θα ερμήνευα, είτε στην συγγραφή ή ακόμη και στο τραγούδι.

Σε ηλικία περίπου 19 ετών βρήκα ένα πάτημα και πήγα στο Ace models, είναι ένα  πρακτορείο μοντέλων και characters και μέσω αυτού ξεκίνησα δειλά δειλά να κάνω τα πρώτα μου διαφημιστικά.

Εξαιτίας του Survivor άφησες την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσες εκείνη την περίοδο. Το μετάνιωσες;

Γενικά είχε πράγματα να με διδάξει η εμπειρία μου στο Survivor παρόλο που για πάρα πολύ καιρό ήμουν κατηγορηματικός και δεν ήθελα με τίποτα να πάω, δυστυχώς οι συγκυρίες με οδήγησαν στο να συμμετάσχω τελικά στο reality επιβίωσης. Δεν το μετανιώνω αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να μπω στην μετέπειτα πορεία του παιχνιδιού και όχι από την αρχή διότι έχασα μία παράσταση που αγαπούσα πάρα πολύ και ήθελα πολύ να παίξω, καθώς υπήρχαν εξαιρετικοί συντελεστές, συνάδελφοι αλλά και φίλοι που είχα την τύχη να βρεθώ μαζί επί σκηνής. Ήταν κάτι το οποίο με πλήγωσε πολύ.

Θεωρείς ότι σου έκανε κακό η απόφασή σου αυτή;

Δεν υπάρχει καλό και κακό σε αυτές τις καταστάσεις. Όπως προ είπα έχει να κάνει με τις συγκυρίες, δηλαδή μπορεί ένας σκηνοθέτης να με έβλεπε στο Survivor και να με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής το Survivor δεν με έχει ευνοήσει. Έκατσα και πάρα πολύ λίγο.

Όσον αφορά την απόφασή μου να φύγω από την παράσταση και να πάω στο reality σίγουρα ήταν μία πληγή, γιατί αν θες να θεωρείσαι επαγγελματίας, από την στιγμή που θες να βγει η παράσταση και να πάει μάλιστα καλά και σέβεσαι τον κόπο των ηθοποιών- συναδέλφων σου, όλο αυτό δημιουργεί μία ρήξη και έναν προβληματισμό στις μετέπειτα συνεργασίες, διότι ο άλλος μπορεί να σου πει πως «εγώ αυτόν τον ηθοποιό δεν τον θέλω γιατί φοβάμαι πως θα μου φύγει ανά πάσα ώρα και στιγμή». Άρα θεωρώ πως έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στο θέατρο και δεν νομίζω πως θα με εμπιστευτούν εύκολα ξανά για κάποια παράσταση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τον σάλο που δημιούργησε η αποχώρηση του από την παράσταση

Σε δηλώσεις σου είχες αποκαλύψει πως δεχόσουν bullying από τα παιδιά του σχολείου εξαιτίας της δυσλεξίας που είχες κι επειδή προτιμούσες να κάνεις συζητήσεις περί φιλοσοφίας. Πως ένιωσες τότε και πως το ξεπέρασες;

Στο γυμνάσιο έγινε πολύ έντονα διότι εκείνη την περίοδο ο πατέρας μου συναναστρεφόταν με μία ομάδα αρχαιολόγων, επιστημόνων, μουσικών, φαντάσου γύρω στους 30-40 καλλιτέχνες οι οποίοι έπαιζαν μουσική, απαγγέλνανε ποιήματα και έκαναν φευγαλέες συζητήσεις τις οποίες άκουγα και όταν πήγαινα στο σχολείο εξέφραζα τους προβληματισμούς μου, τις σκέψεις μου και μοιραζόμουν τις εμπειρίες μου ή διαφωνούσα ακόμη και με τον δάσκαλο όσον αφορά την αρχαιολογία ή την θρησκεία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες ρήξεις και εννοείται πως στα παιδιά φαινόμουν ως ένας εξωγήινος.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ο δάσκαλος μας είπε πως η μικρότερη μορφή υπολογιστή είναι αυτός ο πύργος που βλέπετε μπροστά σας κι εγώ γέλασα και τον αμφισβήτησα λέγοντας πως ένας υπολογιστής μπορεί να έχει μέγεθος όσο ένα νύχι. Ο δάσκαλος γέλασε πάρα πολύ μαζί μου λέγοντας μου πως δεν ξέρω τίποτα και δεν θα έπρεπε να μιλάω και από τότε τα παιδιά άρχισαν πιο έντονα να με κοροϊδεύουν. Υπήρχαν διάφορες συμπεριφορές γενικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως bullying. Δεν είχα υποστεί σωματική βία. Η μορφή βίας που δεχόμουν ήταν λεκτική και ψυχολογική καθώς ήμουν και από τα άσχημα αγοράκια του σχολείου με περιττά κιλά, σπυράκια… Ήταν περίεργη η περίοδος στο σχολείο και ήμουν γενικά απόμακρος και μόνος.

Αυτό που με έκανε να το ξεπεράσω ήταν οι τέχνες, ο πολιτισμός, η δημιουργία, το να μπορώ να φτιάχνω σενάρια και να κάνω θέατρο, να τραγουδάω αλλά και οι φιλίες στο λύκειο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι άλλαξα σχολικό περιβάλλον. Πήγα σε ΤΕΕ όπου πήρα την ειδικότητα φυσικοθεραπευτή.

Ένα από τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα είναι και οι μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου. Εσύ έχει πέσει θύμα κάποιας μορφής κακοποίησης από συνάδελφό σου;

Έχω δεχθεί μία μορφή κακοποίησης. Βέβαια εγώ είμαι από τους ανθρώπους που απευθείας θα επέμβει και δεν θα επιτρέψει να υπάρξει συνέχεια. Είχα δεχθεί σωματική βία στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας. Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να υπερασπίζεται τον εαυτό του αλλά και τους συναδέλφους του, όπως είχα κάνει στο παρελθόν σε συνεργασία με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Μάριο Αθανασίου, Κρατερό Κατσούλη και ήμασταν προ των πυλών προκειμένου να βοηθήσουμε. Είμαι κατηγορηματικός και απόλυτος σε οποιαδήποτε μορφή βίας η οποία ασκείται και σε οποιαδήποτε συνθήκη, καθώς συμβαίνει και σε άλλα επαγγέλματα.

Έχεις υπάρξει ποτέ μάρτυρας σε κάποιο περιστατικό όπως αυτά που ακούγονται κατά καιρούς  σχετικά με το ελληνικό κίνημα #metoo;

Δεν υπήρξα ποτέ μάρτυρας αλλά αν τύχαινε κάτι τέτοιο μπροστά μου θα είχα επέμβει και θα το είχα καταγγείλει αμέσως. Καταλαβαίνω πως είναι ένα λεπτό ζήτημα και μπορεί το θύμα να μην ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό αλλά θα προσπαθούσα να το λύσω κατευθείαν με το Σωματείο.

Οπότε δεν θα επέτρεπα ποτέ να συμβεί κάτι μπροστά μου και η αλήθεια είναι πως δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με σκηνοθέτες ή ηθοποιούς που να είχαν άσχημες ή ακραίες συμπεριφορές. Όλοι τους ήταν πολύ ντόμπροι και επαγγελματίες και μέχρι στιγμής υπήρξα πολύ τυχερός πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Αυτήν την περίοδο θα σε δούμε κάπου;

Όσον αφορά το θέατρο ή την τηλεόραση όχι, όμως το επόμενο διάστημα θα με δείτε κατά πάσα πιθανότητα στο Youtube με το συγκρότημα μου τους «Substance».

Πως μπήκε στη ζωή σου η μουσική και τι θα περιμένουμε αυτήν την περίοδο;

To 2006 όντας μεθυσμένος έκανα καντάδα και έτσι με άκουσαν τα παιδιά του συγκροτήματος και μου πρότειναν τραγουδήσω γι’ αυτούς. Δέχτηκα και καταλήξαμε να συνεργαζόμαστε για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Γράφαμε μουσική πάρα πολύ αλλά το 2012 αναγκαστήκαμε να διακόψουμε την συνεργασία μας γιατί τα παιδιά έφυγαν για Αγγλία. Όταν έφυγαν λοιπόν για το εξωτερικό, εγώ λυπήθηκα πάρα πολύ που διαλύθηκε στο συγκρότημα γιατί ήταν ο έρωτας μου. Προσπαθούσα να καλύψω αυτό το κενό με τους Mindtrap, Radioact και με άλλα συγκροτήματα που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερα και το 2019 το παραδέχτηκα σε μία κοινή μας συνομιλία στην οποία είχαν εκφράσει και τα υπόλοιπα μέλη την επιθυμία τους για να ξεκινήσουμε πάλι να παίζουμε μαζί μουσική.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να γράψουμε τον δίσκο μας που φέρει τον τίτλο «Waldosia». Ουσιαστικά αυτός ο δίσκος θα είναι χωρισμένος σε τέσσερα part και το πρώτο part, το οποίο θα περιέχει τέσσερα αγγλόφωνα τραγούδια σε στυλ alternative rock και metal και θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που με έχει συνηθίσει ο κόσμος τόσα χρόνια.

Επίσης βλέπω πως είσαι αρκετά ενεργός στα social media και παρατήρησα πως έχεις δημιουργήσει μία νέα συγγραφική ομάδα. Τι θα περιμένουμε στο μέλλον;

Πολύ σωστά. Η συγγραφική ομάδα ονομάζεται «Magranta» την οποία έχουμε δημιουργήσει με άλλα τρία μέλη, τον Αναστάσιο Μαυρογιάννη, την Μαρία Κοσμάτου, την Τατιάνα Τριανταφύλλου και την Ραφαέλα Μαρτίνεζ.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο με σκοπό να γράφουμε σενάρια για Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και βιβλία, μυθιστορήματα και παραμύθια. Ήδη ετοιμάζουμε να εκδώσουμε ένα μυθιστόρημα και τρία παραμύθια ενώ ταυτόχρονα γράφουμε και μία σειρά για συμπαραγωγή με Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα τρέχουμε και το κομμάτι του ghost writing, αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως αν χρειαστεί κάποιος συγγραφέας ή άνθρωπος του χώρου βοήθεια ή να του γράψουμε ένα βιβλίο ή σενάριο πχ, μπορούμε να το αναλάβουμε.

Μιας και αναφέρθηκες στα social media, να πω πως μέσω του Tik Tok θα ζητήσουμε από τον κόσμο να δημιουργήσει μαζί μας ένα σενάριο το οποίο θα γίνει μία mini σειρά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά.

Μίλησε μου για την εθελοντική σου δράση… Έχει συμβεί κάτι το οποίο σε έχει στιγματίσει;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συμμετείχα πάντα στα κοινά. Από μικρός κατέβαινα στις πορείες με τον πατέρα μου, στην συνέχεια βοηθούσα στα σωματεία των κλάδων στους οποίους εργαζόμουν και τα προηγούμενα δύο χρόνια ως ακτιβιστής, προσπαθούσα γενικότερα ως ενεργός πολίτης να βοηθήσω όσο μπορώ.

Ένα περιστατικό το οποίο με είχε συγκινήσει ήταν την περίοδο που καιγόταν η Εύβοια όπου έμεινα για περίπου 20 ημέρες. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να απασχολήσουμε με διάφορες δραστηριότητες τα παιδάκια ενός σχολείου. Ένα κοριτσάκι όμως, η Μαρία, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή είδε το σπίτι της και το δωμάτιο της να καίγεται και μάλιστα είχε ορισμένα εγκαύματα, με αποτέλεσμα να αρνείται να μιλήσει. Όταν λοιπόν παίζαμε με τα παιδιά η Μαρία δεν γελούσε, συμμετείχε ελάχιστα και δεν είχε όρεξη και ενέργεια πολύ οπότε την πρώτη μέρα αισθάνθηκα μία απογοήτευση επειδή δεν κατάφερα να την κάνω να χαμογελάσει.

Μία εβδομάδα πριν κατέβω στην Εύβοια παρακολούθησα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Ρουμανία κι έτσι την επόμενη μέρα που συνάντησα την Μαρία έκανα αυτά που μου είχε διδάξει η εκπαιδευτικός του συγκεκριμένου προγράμματος. Μία από τις δράσεις κατάφεραν να κάνουν την Μαρία να χαμογελάσει. Ήταν μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής μου επειδή κατάφερα να χαρίσω ένα χαμόγελο σε αυτό το πλάσμα που ενδεχομένως να μην γνώριζα ποτέ, αλλά με έκανε να καταλάβω πως όσο πλούσιος και πετυχημένος  κι αν είσαι δεν έχει τίποτα αξία αν δεν έχεις το προνόμιο να μοιράζεσαι την χαρά σου.

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω για τα προσωπικά σου. Εδώ και κάποιο καιρό βρίσκεσαι σε μία όμορφη σχέση με την οποία μάλιστα αναρτάς χιουμοριστικά βίντεο στα social media. Ποια είναι λοιπόν η λεγόμενη Βιολέτα;

Η Βιολέτα Σαγκριώτη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στη ζωή μου αμέσως μετά το Survivor σαν από μηχανής Θεός. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν περίμενα να βρω στα 32 μου χρόνια, ήλπιζα να τον έβρισκα νωρίτερα, καθώς παιδεύτηκα πολύ από παλαιότερες σχέσεις, γεγονός το οποίο με ωρίμασε. Βλέπω στα μάτια της έναν άνθρωπο τον οποίο θα ήθελα να είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν και αυτό είναι πολύ όμορφο. Περνάμε υπέροχα μαζί και νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο ο οποίος με καταλαβαίνει και θεωρώ ότι τον καταλαβαίνω κι εγώ.

@sagrioti

Ζω το όνειρο επιτέλους ❤️ #foryourpage #foryou @GiannisHatzigeorgiou

♬ original sound – Alexandra

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This