Βikini catwalk! Η Aναστασία Τερζή στην κορυφή του… σκληρού ανταγωνισμού των κοριτσιών της showbiz

Ποια κερδίζει επάξια τον τίτλο της Miss Bikini;

Must Read

Καθώς διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, το Instagram έχει γεμίσει πια με «καυτά» μπικίνι. Είναι τόσο πολλά, που θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε μέχρι και… διαγωνισμό για το ποια το φόρεσε καλύτερα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ας πούμε, θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις φιναλίστ. Η καλογυμνασμένη αθλητικογράφος και influencer «κόλασε» ακόμη και τα… βράχια στην παραλία Κεδροδάσος, στην Κρήτη, όπου έσκασε μύτη με ένα κατακόκκινο (της φωτιάς!) μπικίνι, προσφέροντας παράλληλα κι ένα πρώτης τάξεως οφθαλμόλουτρο στους followers της.

Η Αναστασία Τερζή, η οποία διαθέτει και μεγάλη συλλογή με μαγιό, αφού με έναν τρόπο βρίσκεται πάντα σε μέρη που είναι καλοκαίρι (από το Ντουμπάι μέχρι την Αυστραλία), τούτη τη φορά έδωσε το στίγμα της από το Nikki Beach στη Μαγιόρκα. Όσο για το summer outfit που επέλεξε για την περίσταση, ήταν, φυσικά, μπικίνι. Αποκαλυπτικό μεν, classy δε! Διότι μπορεί η εκρηκτική τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας να έχασε στο παρά πέντε το έπαθλο στο reality στρατηγικής «Προδότες», όπου πήρε μέρος, ωστόσο δεν χάνει ποτέ σε ό,τι αφορά το… στιλ με σεξαπίλ. «Είναι πολύ καλή, ανφάς και προφίλ», όπως λέει και το τραγουδάκι.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη Λαναρά, η οποία θα μπορούσε άνετα να «διαδεχτεί» τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου στον «θρόνο» της Ελληνίδας «βασίλισσας» του… όπισθεν κάλλους, έριξε «φουρνέλο» στο Instagram με την καινούργια της ανάρτηση. Φορώντας ένα «hot» μπικίνι, η γνωστή make-up artist (άρχισε την καριέρα της από τραγουδίστρια) πρόταξε τα οπίσθιά της και… πυροβόλησε τους haters, δίνοντας τον δικό της ορισμό της λέξης: «Είναι αυτοί που εύχονται μυστικά να ήταν… εσύ!»

Επόμενη… φιναλίστ στο bikini contest η Έλενα Κώνστα, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία με τις υποβρύχιες (και όχι μόνο!) λήψεις της από την Κέρκυρα όπου κάνει διακοπές. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ευχήθηκε στους χιλιάδες followers της για τον δεκαπενταύγουστο με μια μικρή καθυστέρηση, αποζημιώνοντάς τους ωστόσο με τις sexy πόζες της μέσα και έξω από το νερό.

Last but not least, η Σόφη Πασχάλη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από… διαγωνισμό με μπικίνι, αφού από το 2017, όταν πήγε στο «Survivor», μέχρι σήμερα σπανίως το αποχωρίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά που εμφανίζεται με μπικίνι στο Instagram κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να χάνουν τ’ αβγά και… την Πασχάλη!

Το δίδυμο που έφαγε κράξιμο

Πήγαν να το παίξουν θαλασσοδαρμένες κούκλες Barbie, αλλά τις… έκραξαν για το υπερβολικό photoshop στις φωτογραφίες τους. Συμβαίνουν κι αυτά στον (θαυμαστό!) κόσμο του Instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες είναι φίλες εδώ και αρκετά χρόνια, πραγματοποιούν κατά καιρούς κοινές εξόδους, αλλά και εξορμήσεις ανά την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός και η παρουσιάστρια βρέθηκαν στη Χαλκιδική και πόζαραν μαζί στον φακό με τα μπικίνι τους, με την οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» να δημοσιεύει στον λογαριασμό της μια σειρά από εικόνες τους στην παραλία, που όμως δίχασαν το διαδικτυακό κοινό τους.

«Barbie pink mode on» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάνοντας έτσι ένα σχόλια σχετικά με τις ροζ αποχρώσεις στα μαγιό τους και την κινηματογραφική ταινία της διάσημης κούκλας που έχει προκαλέσει φρενίτιδα το φετινό καλοκαίρι.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου, η οποία δημοσίευσε κι αυτή το ίδιο post, επέλεξε να γράψει «Οι μικρές γοργόνες», καθώς στα «κλικ» εμφανίζονται οι δυο τους στα ρηχά νερά της παραλίας να γελούν ανέμελες και μαυρισμένες από τον ήλιο. Είναι πολύ πιθανό όμως να τους… κόπηκαν τα γέλια διαβάζοντας ορισμένα από τα σχόλια με τα οποία τις «βομβάρδισαν» οι followers τους.

«Κουκλάρες, δεν το συζητώ αλλά… λίγο ήρεμα, ρε κορίτσια, με το photoshop, η Κορινθίου φαίνεται σαν να έχει ένα… πλευρό» έγραψε κάποιος. «Ποια δίαιτα κάνατε και γίνατε ίδιες;» ρώτησε ένας άλλος, με έναν τρίτο να απαντά: «Τη δίαιτα του photoshop».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This