Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια πέθανε η Ζωή Λάσκαρη και το στούντιο Κλεισθένης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της

Η ηθοποιός είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών

Must Read

Ήταν 18 Αυγούστου 2017 όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή και ο επίσημος λογαριασμός του «Studio Kleisthenis» στο Instagram τη θυμήθηκε δημοσιεύοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της στην οποία ποζάρει μαζί με τον Πάρι Αλεξάντερ στο σπίτι της στο Κολωνάκι το 1963.

«Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του την Ζωή Λάσκαρη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1963 μαζί με τον ηθοποιό Πάρι Αλεξάντερ στα πλαίσια της κυκλοφορίας ενός νέου φωτορομάντζου. Μια αδημοσίευτη φωτογραφία και μια από τις σπάνιες στιγμές όπου απαθανατίζεται ο σπουδαίος Έλληνας φωτογράφος επί τω έργω. Η λαμπερή Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από την ζωή ακριβώς σαν σήμερα πριν έξι χρόνια βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και όλο το κοινό που την λάτρεψε μέσα από το έργο της», έγραφε η ανάρτηση που συνόδευε το σπάνιο στιγμιότυπο από το αρχείο του διάσημου φωτογράφου.

https://www.instagram.com/p/CwD2FM4LiZH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0197c87c-5fa0-424c-8665-e3890875f6a6

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This