Η Πόπη Μαλλιωτάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Κατεβαίνει υποψήφια με τον Φίλιππο Καμπούρη

Must Read

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποφάσισε να πολιτευτεί και κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Φίλιππου Καμπούρη στην Αττική.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο συνδυασμό «Μάχη για την Αττική» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και έκανε η ίδια γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσή της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Είπα κι εγώ το “ναι” στην “Μάχη για την Αττική”, μετά την όμορφη προσέγγιση και παρότρυνση του Φίλιππου. Αποφάσισα να βγω πρώτη φορά υποψήφια, μετά από αρκετές προτάσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζω να μας στηρίξετε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This