H πρώτη κοινή φωτογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη με τη σύντροφό του είναι ρομαντική και διακριτική

Tην ανέβασε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Must Read

Ήταν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στην έδρα της ΑΕΚ, την Αγια Σοφιά OPAP Arena, για να παρακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του να στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022-23.

Στο πλευρό του οι παπαράτσι απαθανάτισαν και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες και κρατούν χαμηλούς τόνους αμφότεροι.

Ωστόσο οι δυο τους είναι μαζί χωρίς να το διατυμπανίζουν και μάλιστα έκαναν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπως είδαμε σε μια κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, στην οποία διαγράφονται οι σκιές τους να περπατούν στην άμμο, διακριτικά και ρομαντικά.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει αναφερθεί στη σχέση του με την Αλεξάνδρα παρά μόνο σε μία περίπτωση, όταν κυκλοφόρησαν στον Τύπο κάποιες φήμες που την ήθελαν έγκυο. Τότε δήλωσε σχετικά: “Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά. Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This