Τζωρτζίνα Λιώση: «Προσπαθούμε να διανύσουμε την ημέρα μας και να πούμε ότι επιβιώσαμε και σήμερα»

«Ήρθαμε σε αυτή τη ζωή με βαριά πανοπλία, κοστούμι που μας φορέθηκε, που δεν επιλέξαμε...»

Must Read

Δύσκολα μοιάζουν τα χρόνια που βιώνει η χώρα μας και ειδικά η νεολαία λόγω της οικονομίας μας αλλά και των όσων συμβαίνουν κατά καιρούς με τις καταστροφές.

Η Τζωρτζίνα Λιώση μάλιστα φαίνεται πως είναι πολύ προβληματισμένη για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας ειδικά με τις πυρκαγιές.

Να σημειωθεί πως η νεαρή ηθοποιός είχε δει το σπίτι της στο Μάτι να καίγεται γεγονός το οποίο δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «Gala» εξέφρασε τις δικές της κοινωνικές ανησυχίες για το παρόν αλλά και για το μέλλον της.

«Στη χώρα που ζούμε, εγώ καθημερινά παλεύω για να ανοίξω τα μάτια μου. Προσπαθούμε να διανύσουμε την ημέρα μας και να πούμε ότι επιβιώσαμε και σήμερα. Όταν καίγεται η μισή Ελλάδα προσπαθώ να μη σκεφτώ όλα τα ζώα, τα φυτά και τους ανθρώπους, τους κόπους μιας ζωής. Δεν ξέρω από που να το πιάσω, εκεί που πάμε να χαρούμε με κάτι, μας το παίρνουν πίσω. Ενώ προσπαθώ να δώσω λύσεις στο Α, ξαφνικά έρχεται το Β», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάπως συσσωρεύονται όλα μαζί. Μπορεί να μη ζήσουμε πολύ καλύτερες ημέρες, αλλά στη γραμμή της Ιστορίας ξέρουμε ότι κάτι άλλαξε προς το καλύτερο. Μεγαλώναμε σε διαμερίσματα και ζωγραφίζαμε μικροί ένα σπίτι, σχεδιάζαμε μια μονοκατοικία με δέντρο και σκύλο. Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να πρασινίσουμε τον τόπο, να σώσουμε τα ζώα αλλά το κακό έρχεται επιθετικά και διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρει η γενιά μας, έστω και αν κουβαλάει βαρίδια από το παρελθόν στις τσέπες. Ήρθαμε σε αυτή τη ζωή με βαριά πανοπλία, κοστούμι που μας φορέθηκε, που δεν επιλέξαμε, αλλά έτσι έμαθα και με αυτό θα πορευτώ».

«Ο παππούς μου έζησε σε πόλεμο. Θυμάμαι που μου περιέγραψε με χαμόγελο και με την πιο γλυκιά θωριά ότι πήγαινε σχολείο εκεί που στεγάζεται σήμερα το θέατρο Επί Κολωνώ και οι δασκάλες τούς έστελναν στο τρένο για να κλέψουν κάρβουνα για να ζεσταθούν. Κάθε γενιά κουβαλάει τον σταυρό της. Καλό είναι να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και για την επόμενο γενιά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This