Στα Μάλια της Κρήτης με την οικογένειά του ο Όμηρος Ευστρατιάδης

Must Read

Διακοπές και εργασία για τον Όμηρο Ευστρατιάδη, με τον γνωστό σκηνοθέτη να βρίσκεται οικογενειακώς με τη σύζυγό του, την τηλεοπτική παραγωγό και παρουσιάστρια Πόπη Δημητριάδη, τη μικρή τους κόρη Χρυσούλα και τον γιο τους Ομηρο Ευστρατιάδη junior στα Μάλια της Κρήτης, προσκεκλημένος επιχειρηματικής οικογένειας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων!

  • Απο τον Γιάννη Αρμουτίδη

Το ωραίο όμως είναι, όπως έμαθε η «Espresso», πως ένα βράδυ, την ώρα που έτρωγε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, ανακάλυψε τον Κώστα, το πρόσωπο του σερβιτόρου για τη νέα σειρά τηλεοπτικών εκπομπών που ετοιμάζει! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εξόρμησής του στο νησάκι των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, έκανε γυρίσματα για ένα από τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής «Από σταθμό, στο σταθμό», η οποία μεταδίδεται με επιτυχία εδώ και έξι χρόνια και η οποία βρίσκεται στα σκαριά μετακόμισης από το Epsilon σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Ομηρος Ευστρατιάδης, διατηρώντας το απίστευτο επαγγελματικό του ταμπεραμέντο και ακούραστος όπως πάντα, συνδύασε τις διακοπές του με την προετοιμασία και της νέας τηλεοπτικής του σειράς, μιας σπαρταριστής κωμωδίας που θα περιλαμβάνει αυτοτελείς ιστορίες που διαδραματίστηκαν στην Κρήτη, στην οποία θα εμφανίζονται -ως επί το πλείστον- νέοι ηθοποιοί και ταλέντα που κατάγονται από τη Μεγαλόνησο. Πολύτιμος βοηθός στην αναζήτηση ταλέντων ήταν ο φίλος του και ηθοποιός Γιάννης Τσαγκαράκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος συμμετέχει σε σκηνές της νέας του ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5», που θα κυκλοφορήσει όμως με νέο τίτλο στους κινηματογράφους, κάνοντας πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2024.

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους

«Πρόκειται για μία ταινία που τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν το 2019. Ολη η τεχνική επεξεργασία και το μοντάζ της ολοκληρώθηκαν λίγους μήνες αργότερα, αλλά δυστυχώς έμεινε στα ράφια εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το γεγονός αυτό μας δημιούργησε σημαντικά προβλήματα, αφού τα έξοδα για το γύρισμα της ταινίας ήταν μεγάλα και δεν υπήρξαν έσοδα.

Επιπλέον, δεχτήκαμε δεκάδες ερωτήσεις αν τελικά η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους ή θα διατεθεί απευθείας για προβολή -αρχικά- στην καλωδιακή τηλεόραση και στη συνέχεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι ξεκάθαρο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2024.

Είμαι περήφανος για τους πρωταγωνιστές της, αλλά και για τους συμμετέχοντες σε αυτήν, η οποία -κατά πάσα πιθανότητα- θα ονομαστεί ‘‘Λύκειο χαβαλέ’’ ανέφερε στην «Espresso» ο σημαντικός σκηνοθέτης, για να συνεχίσει: «Στην ταινία εμφανίζονται ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ελένη Φιλίνη, ενώ εξαιρετική θεωρώ τη συμμετοχή -στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση- της Αννίτας Πάνια, αλλά και του Τόνι Σφήνου.

Επίσης, οι μαθητές της ταινίας είναι καταπληκτικοί. Πρόκειται για νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια, πολλά από αυτά γνωστά μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Ειρήνη Στεργιανού, η Στέλλα Μιζεράκη, η Αναστασία Τερζή, η Κυριακή Κατσογρεσάκη και πολλοί ακόμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This