Ναταλία Γερμανού: Η φωτογραφία με το μαγιό και χωρίς ρετούς

Διαθέτει αξιοζήλευτο κορμί!

Must Read

Ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης διανύει η Ναταλία Γερμανού στην Κρήτη, όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» βρίσκεται στην Ελούντα και απολαμβάνει, ξέγνοιαστα, τον ήλιο και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια μάλιστα δείχνει την φυσική της ομορφιά αφού κάνει τα μπάνια της στην παραλία του νησιού χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες ημέρες αποφάσισαν να την επισκεφθούν δύο από τους στενούς της συνεργάτες, τους οποίους θα έχει στο πλευρό της και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτοί δεν είναι άλλοι από την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Τόσο η Εβελίνα όσο και ο Παναγιώτης απαθανάτισαν στιγμές από την συνάντηση κορυφής που είχαν με την γνωστή παρουσιάστρια.

Οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί, ενώ την φωτογράφισαν με το μαγιό την ώρα που χαλάρωνε και διάβαζε το βιβλίο της στην παραλία.

Όπως θα παρατηρήσετε, η Ναταλία Γερμανού διαθέτει αξιοζήλευτο κορμί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This