Ένας χρόνος από το θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Ιλένιας

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή

Must Read

Ήταν 21 Αυγούστου 2022 όταν ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών με το θάνατό του να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έδινε μάχη με τα προβλήματα υγείας του έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τα τρία του παιδιά Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα καθώς και τη σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του.

«21/08. 1 χρόνος χρόνος χωρίς εσένα..Ευγνώμων που μεγάλωσα μαζί σου, ευγνώμων που έμαθα τι σημαίνει ασφάλεια, ευγνώμων που ένιωσα τη χαρά, ευγνώμων που έμαθα τι είναι οικογένεια, ευγνώμων που έμαθα να ζω μέσα στην προσφορά και την καλοσύνη, ευγνώμων για την αγάπη, αυτή την πολλή πολλή δυνατή ελεύθερη αγάπη και πάνω απ όλα για όλες αυτές τις αγκαλιές.. Τις αμέτρητες σφιχτές αγκαλιές, που ο χρόνος σταμάταγε και όλα μέσα τους βρίσκονταν όλα σε μια πλήρη αρμονία. Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές.. Μου λείπεις ΕΣΥ.. Σ´αγαπαω. Until we meet again», έγραψε η Ιλένια Ουίλιαμς στη λεζάντα του βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This