Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Εξήγησε στους followers της, γιατί έχει φουσκωμένη κοιλίτσα

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε στις 10 Ιανουαρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε η ζωή της περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη μητρότητα.

Καθώς είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media, αφού αυτή είναι η δουλειά της, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στιγμές από την καθημερινότητά της με το μωρό και απαντά σε σχόλια και ερωτήσεις που της κάνουν για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη, για τη νέα πραγματικότητα με το μωρό αλλά και για διάφορα άλλα θέματα.

Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις υπήρξε και η απορία αν είναι ξανά έγκυος καθώς οι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν ότι έχει ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έγκυος, απλά τρώει αρκετά και η κοιλιά της είναι πρησμένη.

«Δεν είμαι έγκυος, απλά τρώω φουλ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This