Η Κατερίνα Λέχου φωτογραφίζει το σύζυγό της να κολυμπά στα ρηχά

Ο Μάνος Στρατάκης απολαμβάνει το μπάνιο του

Must Read

Η Κατερίνα Λέχου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Μάνο Στρατάκη.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο αυτή τη φορά με καλοκαιρινή διάθεση θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του στην οποία απολαμβάνει τη θάλασσα κολυμπώντας στα ρηχά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου είχε πει για το σύζυγό της Μάνο Στρατάκη: 

«Όταν δεν ξέρεις αν αξίζεις εσύ ο ίδιος, πως θα καταλάβεις αν αξίζει ο απέναντι; Ευτυχώς μπόρεσα και είδα τον Μάνο και ευτυχώς με αποδέχτηκε. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, αλλά θα το παλεύω μέχρι τελικής πνοής. Στις σχέσεις, θεωρούσα ότι δεν αξίζω μια καλή σχέση, επέλεγα κακές σχέσεις και έβαζα πάντα τον εαυτό μου από κάτω & στη δουλειά δεν τόλμησα όσα θα ήθελα. Όταν έβλεπα να με καταπατούν σε μια σχέση, έμπαινα στην επόμενη με φόβο.

Όταν εμφανίστηκε ο Μάνος στη ζωή μου, με πέτυχε σε φάση διαύγειας για να μπορέσω να τον δω, γιατί όταν έχεις θέματα αυτοπεποίθησης δεν βλέπεις καθαρά. Τα 15 χρόνια με τον Μάνο κύλησαν με δυσκολίες, αναταράξεις, αγώνα και πολλές αγάπες. Αλλά ποτέ με χωρισμούς. Δε χωρίσαμε με τον Μάνο ποτέ. Στις μεγάλες μας εντάσεις, του έλεγα “δεν θα φύγεις από το σπίτι, θα καθίσεις εδώ αν μιλήσουμε, πρέπει να τα βρούμε”. Η μητέρα μου, μου είπε το μνημειώδες πως “ο Μάνος φτιάχνει εστιατόρια για να έχει κάπου να τρώει”.

Σε εμάς η καραντίνα λειτούργησε μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές μονοί μας επί 25 ημέρες, αρά κάνουμε crash test στη σχέση μας. Μια χαρά ήμασταν. Ο Μάνος αποδέχτηκε την παραξενιά μου, που μόλις φτάνουμε στην παραλία τον υποχρεώνω να κολυμπήσει για να κολυμπήσει μαζί του το σκυλί μας. Έχω οκτώ ανίψια και με εμπιστεύονται ως θεία, πολλές φορές λειτουργώ ως δίαυλος επικοινωνίας με τις μητέρες τους για κάτι που θέλουν. Γίνεται χαμός με τα οκτώ ανίψια μου, πως να τολμήσει να πει κάνεις σε μένα «κάνε ένα παιδί».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This