Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Τα δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω του τοξικομανή πατέρα της: «Έκανε χρήση μπροστά μας»

«Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα»

Must Read

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία παρουσία που κάνει αίσθηση λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, γεγονός το οποίο δεν πέρασε και απαρατήρητο από τους τηλεθεατές του Survivor όπου συμμετείχε στο παρελθόν.

H ίδια ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ σε ηλικία 8 ετών. Τότε ήταν που έκανε το πρώτο της διαφημιστικό σποτ. Μεγαλώνοντας εδραιώθηκε στον χώρο του μόντελινγκ, κάτι το οποίο ήρθε τυχαία στη ζωή της.

Στη συνέχεια αποφάσισε δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
Και ενώ η ζωή της μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, δυστυχώς για εκείνη τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα.

Το γνωστό μοντέλο μιλώντας στο περιοδικό «OK» αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε εξαιτίας του πατέρα της που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά», εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και οι περιγραφές της σοκάρουν.

«Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε “θα το κόψω”, δεν το έκανε και μετά ξανά τα ίδια. Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα.

Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This