Το αιώνιο είδωλο Τζόαν Κόλινς ποζάρει με μαγιό μαζί με τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύζυγό της

Σωστή η "Alexis" - Μια "Δυναστεία" μόνη της

Must Read

Η Τζόαν Κόλινς μπορεί να είναι ενενήντα χρονών όμως εξακολουθεί να παραμένει μια εντυπωσιακή, όμορφη και κομψή γυναίκα, ενώ μάλλον το μυστικό της ευεξίας της κρύβεται στον κατά 30 χρόνια νεότερο σύζυγό της.

  • Από την Έλενα Φάκου

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Τζόαν Κόλινς ποζάρει με λευκό μαγιό, καπέλο και γυαλιά ηλίου μαζί με τον 60χρονο σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον χαμογελώντας στην πισίνα του σπιτιού τους, καθώς η θερμοκρασία αγγίζει τους 35 βαθμούς κελσίου.

«Μόνο ένα μέρος για να είσαι σε αυτή τη ζέστη των 35 βαθμών» έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία της και μάλλον αναφερόταν τόσο στην δροσερή της πισίνα αλλά και στο πλευρό του συντρόφου της ο οποίος ήταν ξαπλωμένος σε ένα στρώμα.

Στα σχόλια όλοι είχαν από ένα αποθεωτικό σχόλιο για την εμφάνιση της αειθαλούς σταρ, με κάποιον να γράφει: «Εντάξει, το καταλάβαμε: Γερνάς ανάποδα! Τι διασκεδαστικό και όμορφο ζευγάρι που είστε εσείς οι δύο -ευχαριστώ που με κάνατε να χαμογελάσω και που μοιράζεστε μια ματιά από τη ζωή σας». Ένας άλλος αναφέρθηκε και στους δυο γράφοντας:  «Σας αγαπώ εσάς τους δύο, πάντα χαμογελαστοί. Η αγάπη σίγουρα λάμπει» ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είσαι πάντα καταπληκτική Τζόαν».

Λίγες ώρες πριν, η ηθοποιός είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της με τίτλο «Joan Collins: Behind the Shoulder Pads – Tales I Tell My Friend».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This