Η Πάρις Χίλτον ποζάρει με τον γιο της με φόντο το logo του οίκου Chanel

«Δευτέρα με το μικρό μου αγγελούδι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Must Read

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ παντρεύτηκαν το 2021 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι, μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2023.

Φωτογραφίες με το γιο της και το σύζυγό της είχε ανεβάσει και στη γιορτή της μητέρας την οποία φέτος γιόρτασε για πρώτη φορά τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα το οποίο έλεγε σε γενικές γραμμές πόσο ευγνώμων και ευτυχισμένη είναι με το νέο της ρόλο, ενώ ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες να είναι χαρούμενες και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Όταν ο γιος της είχε γίνει 6 μηνών, η Πάρις Χίλτον είχε επίσης δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες τους στο σπίτι τους, στον ίδιο χώρο με τον οποίο φωτογραφήθηκε και τώρα και αναφέρθηκε στον εαυτό της λέγοντας: “This Barbie is a mom” ενώ πρόσθεσε πόσο αγαπάει το γιο της, πόσο ολοκληρωμένη νιώθει μαζί του και πως είναι όλος της ο κόσμος.

Τη Δευτέρα, η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με τον οκτώ μηνών γιο της Φοίνιξ και στο φόντο υπάρχει το logo του οίκου Chanel. «Δευτέρα με το μικρό μου αγγελούδι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πάρις Χίλτον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This