Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα, ίσως έχω daddy issues»

«Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας» εξήγησε

Must Read

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πρόσφατα αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν τοξικομανής και μάλιστα τον θυμάται να κάνει χρήση ναρκωτικών μπροστά της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Να θυμίσουμε ότι είναι σε σχέση με τον 57χρονο επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πάντα της άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες.

«Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά.

«Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά», δήλωσε στο τέλος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This