Πελαγία Καζολέα: «Αυτό που υπήρχε ήταν 200 χρόνια πριν! Ουρά από 70χρονους και μες στην ζέστη…Είμαστε με τα καλά μας;»

Ξέσπασε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Must Read

Πυρ και μανία έγινε η Πελαγία Καζολέα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2022, καθώς πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει ταυτότητα και αυτό που αντίκρυσε ήταν άνω ποταμών.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της σχετικά με την οργάνωση που υπάρχει στην χώρα μας.

Η ίδια τόνισε πως λόγω του ότι δεν κλείνεις ραντεβού, πολλοί εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ώρα και τόνισε πως πολλοί ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται, περιμένοντας μέσα στη ζέστη επί ώρες για να εξυπηρετηθούν.

«Κορίτσια μου, αγόρια μου τι κάνετε; Καλημέρα. Λοιπόν, σήμερα το mood είναι έξαλλο. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να βγάλω ταυτότητα. Αυτό που υπήρχε ήταν 200 χρόνια πριν. Ουρά από 70χρονους και μες στην ζέστη οι περισσότεροι ηλικιωμένοι.

Πραγματικά δεν κλείνουν ραντεβού, μόνο όταν είχαμε κορωνοϊό ήξερα να κλείνουν. Δηλαδή αν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τον χρόνο σου.

Μου είπανε ότι πηγαίνουν από 6 να πιάσουν ουρά, ενώ το αστυνομικό τμήμα ανοίγει στις 8 κι αν πας στις 8 και πάρεις π.χ. το νούμερο 60, δεν ξέρουν αν θα σε εξυπηρετήσουν κιόλας γιατί κλείνει στις 14:00 και χάνεις τη σειρά σου και πας αύριο για άλλη σειρά»

«Δηλαδή αυτά τα πράγματα Ελλάδα 2023; Να ταλαιπωρείς τον κόσμο και τους εργαζομένους; Είμαστε με τα καλά μας; Γενικά ό,τι να ναι. Πάω να βγάλω τώρα φωτογραφίες να τις έχω έτοιμες κι αύριο λέω να πάω στις 6»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This