Μέγκι Ντρίο: «Ότι αφήνει η Βίκυ Καγιά πάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το παίρνει»

«Δε μου αρέσει η Ηλιάνα Γενικά στο κομμάτι της παρουσίασης» πρόσθεσε

Must Read

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Yes” και σχολίασε το γεγονός ότι φέτος το “Shopping Star” θα το παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Βίκυ Καγιά θα μου λείψει πάρα πολύ. Είναι μια εικόνα που μου αρέσει πάρα πολύ, ένα μοντέλο που μου αρέσει και μια γυναίκα που δεν αλλάζει το στυλ της, δε προσπαθεί να μοιάσει σε καμία όπως κάποιες άλλες. Σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Νομίζω το έχουμε δει όλοι. Αφήνει ένα πρότζεκτ η Βίκυ Καγιά και πάει και το παίρνει η Ηλιάνα.

Δε μου αρέσει η Ηλιάνα Γενικά στο κομμάτι της παρουσίασης. Τώρα τη βάλανε στο “Shopping Star” ακριβώς για να δημιουργηθεί αυτή η ίντριγκα ότι πήρε τη θέση της Καγιά ενώ δεν πήρε τη θέση της. Δε θα τα πάει καθόλου στο “Shopping Star”, μπορεί να φέρει και 3-4% από εκεί που ήταν στο 22%», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This