Μπέσσυ Αργυράκη: «Yπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια! Δεν θα κατέβω στο επίπεδό τους, αλλά πρέπει να το ψάξουν»

«Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου»

Must Read

Για την υποψηφιότητα της ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αττικής με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.

«Από το ΄90 σας έχω μάθει να κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές. Τώρα αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσω στις περιφερειακές εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά. Η πρόταση είχε γίνει από τον Γιώργο Πατούλη», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Με αφορμή την πύρινη λαίλαπα που έχει κατακλύσει την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο σπίτι της που κάηκε από την πυρκαγιά πριν από 2 χρόνια, τονίζοντας πως: «Σιγά σιγά το φτιάχνουμε. Όλα γίνονται, αυτό που δεν επιστρέφει είναι η ανθρώπινη ζωή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να μη στεναχωρήσω τον άντρα μου που έχει την καρδιά το και μετά να τρέξω να προλάβω να δω που είναι τα ζωάκια μου. Υπάρχουν στιγμές που με ρίχνει το γεγονός, αλλά είναι για λίγο γιατί πρέπει να δώσω κουράγιο στην οικογένειά μου».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο περίπου.

«Ήταν για εμένα ένας εξαιρετικός και μοναδικός άνθρωπος. Ήταν τόσο άδικο αυτό. Προσπαθώ να μη το φέρνω στο μυαλό μου. Είναι στον παράδεισο, ανάμεσα στους αγγέλους και τους παίζει τις μελωδίες του», εξομολογήθηκε.

Για τα αρνητικά σχόλια, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε: «Ενώ στην αρχή νευρίαζα πάρα πολύ, στο τέλος κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια. Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα, δεν τα έχουν λύσει με τον εαυτό τους και προσπαθούν μέσα από κακόβουλες αναρτήσεις να ισορροπήσουν. Πλέον δεν με αγγίζουν και όταν με νευριάζει κάτι πάρα πολύ, απαντάω. Δεν θα κατέβω στο επίπεδό τους, αλλά πρέπει να το ψάξουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This