«Τρέμει» η… Φόνισσα: Και όμως! Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ίρις

Must Read

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα αναμετρηθεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Βραβεία Ιρις! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, πρόκειται για τα τρόπαια που απονέμονται κάθε χρόνο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) ή, αλλιώς, «Ελληνικά Οσκαρ», όπως τα αποκαλούν κάποιοι θέλοντας να τους αποδώσουν μεγαλύτερη αίγλη.

Η λαμπερή εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό, καθώς συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, σε σκηνοθεσία Ασημίνας Προέδρου και με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο.

Kαρυοφυλλιά Καραμπέτη

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, των οποίων η επιλογή έγινε από τα μέλη της ΕΑΚ που παρακολούθησαν τις 100 ταινίες που κατατέθηκαν φέτος στη διοργάνωση, υπό την επίβλεψη της συμβολαιογράφου Ουρανίας Μικρού. Η ταινία της Εύας Νάθενα «Φόνισσα», που βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Παπαδιαμάντη, ξεχωρίζει στη λίστα, καθώς είναι υποψήφια στις περισσότερες κατηγορίες.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη δεν είναι άλλη από την παρουσία της ηθοποιού (;) Βίκυς Καγιά ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβεία πρώτου γυναικείου ρόλου. Η πρώην οικοδέσποινα του «GNTM» και του «Shopping star», η οποία είχε παίξει την ωραία το 2005 και στο φιλμ «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», επαναλαμβάνοντας τον ίδιο ρόλο και στο αποτυχημένο sequel της ίδιας κινηματογραφικής σειράς το 2011, πρωταγωνιστεί φέτος στο φιλμ του Αλέξανδρου Βούλγαρη «Πολύδροσο» μαζί με τη Σοφία Κόκκαλη (της «Μικράς Αγγλίας»), η οποία, πέρα από συμπρωταγωνίστρια, είναι και συνυποψήφιά της για το ίδιο βραβείο.

Το ακραίο της υπόθεσης είναι πως η Βίκυ Καγιά, της οποίας, πλην των τηλεοπτικών shows και των δύο προαναφερθέντων φιλμ, η μόνη επαφή με το κομμάτι της υποκριτικής ήταν στο ρετρό βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», μπήκε από τα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στον ίδιο… τορβά με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Με άλλα λόγια, το πρώην μοντέλο συναγωνίζεται, μεταξύ άλλων, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό αυτή τη στιγμή, η οποία έδωσε ακόμη μια φορά μια ανατριχιαστική ερμηνεία στη «Φόνισσα». Είναι δηλαδή σαν να βλέπαμε στα κανονικά Οσκαρ υποψήφιες στην ίδια κατηγορία την Κιμ Καρντάσιαν και τη Μέριλ Στριπ. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τη λίστα με τις υποψήφιες για το εν λόγω Βραβείο Ιρις συμπληρώνουν επίσης οι ηθοποιοί: Αγγελική Μπεβεράτου, Κλέλια Ανδριολάτου και Δήμητρα Βλαγκοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This