Ο Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο: «Δεν έχει τελειώσει, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά»

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Must Read

Η Άννα Φλωρινιώτη και ο αδερφός της Νίκος Φλωρινιώτης, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Yes” περίπου τρεις μήνες μετά το θάνατο του πατέρα τους Γιάννη Φλωρινιώτη και αναφέρθηκαν τόσο στον αγαπημένο τους πατέρα όσο και στη μάχη που δίνει ο Νίκος με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης. 

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Όσον αφορά για τη μάχη που έδωσε με την αρρώστια του ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο Νίκος Φλωρινιώτης ανέφερε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε». Η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This