Λαχτάρα για gay παρουσιαστή! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μόλυνση στο μόριό του

Must Read

Οσα συνέβησαν σε γνωστή κλινική των βορείων προαστίων θα μπορούσε να είχαν ξεπηδήσει μέσα από τα σπαρταριστά επεισόδια του «Safe Sex» και θα τα ζήλευαν οι σεναριογράφοι της σειράς που έκανε πάταγο πριν από μερικά χρόνια!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» με πηγή από την καρδιά των ιατρικών γεγονότων, πασίγνωστος παρουσιαστής με ιδιαίτερες προτιμήσεις στη σεξουαλική του ζωή έζησε εφιαλτικές στιγμές πριν από μερικές ημέρες, όταν αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην κλινική των βορείων προαστίων που φημίζεται όχι μόνο για την παροχή των ιατρικών της υπηρεσιών αλλά και για την εχεμύθειά της. Για αυτό άλλωστε πολλοί rich and famous ή δημόσια πρόσωπα καταφεύγουν σε αυτή όταν χρειαστούν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Για τον συγκεκριμένο όμως άνθρωπο της τηλεόρασης, με χρυσά συμβόλαια και χιλιόμετρα εκπομπών για πολλά χρόνια και σε αρκετά κανάλια, το τέλος του καλοκαιριού μετατράπηκε σε εφιάλτη!

Χωρίς να έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις αλλά και χωρίς ποτέ να έχει βρεθεί στη δίνη ροζ gay σκανδάλων, προφανώς κατά τη μεταφορά του στην κλινική θα έτρεμε στην ιδέα αφενός να μη μαθευτεί τίποτα που να αφορά το πρόβλημα της υγείας του, αφετέρου δε να μη βγει προς τα έξω ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα με φοβερούς πόνους!

Πηγή της «Espresso», λοιπόν, είναι σε θέση να γνωρίζει πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική έχοντας πάθει σοβαρή μόλυνση στα γεννητικά του όργανα!

Κουτσομπολιό

Μάλιστα, νοσηλεύτηκε σε θάλαμο μακριά από άλλους ασθενείς, θέλοντας έτσι να αποφύγει τα κουτσομπολιά περί της νοσηλείας του και όχι αποκλειστικά και μόνο για τον λόγο για τον οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα! Αλλωστε, και μόνο να ακουγόταν ή να γραφόταν ότι νοσηλεύεται θα άρχιζε μια παραφιλολογία σε τηλεοπτικές στήλες και κουτσομπολίστικα έντυπα που δεν θα είχε τέλος!

Οι θεράποντες ιατροί τού έδωσαν την απαραίτητη αγωγή, η μόλυνση ευτυχώς υποχώρησε και έπειτα από σύντομο διάστημα πήρε εξιτήριο, ανακουφισμένος για το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This