Συγκλονίζει ο Χρίστος Αντωνιάδης: «Αφού τον είχα δει νεκρό, έπρεπε το ίδιο βράδυ να τραγουδήσω»

Must Read

Οι τραγουδιστές αλλά και οι ηθοποιοί δεν έχουν την επιλογή να βιώσουν μία απώλεια όπως ο υπόλοιπος κόσμος λόγω τους επαγγέλματός τους. Έτσι λοιπόν αν χάσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο να τραγουδήσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ή να παίξουν, αντίστοιχα, στην παράσταση όπου συμμετέχουν.

Αυτό αναγκάστηκε να κάνει και ο Χρίστος Αντωνιάδης όταν έχασε τον παππού του. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στη δύσκολη αυτή περίοδο αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα «στραβοπατήματα».

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με κάποια απώλεια και ταυτόχρονα να πρέπει να ανεβείτε στην πίστα και να διασκεδάσετε το κοινό;

Ναι, έχει τύχει και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν έχασα τον παππού μου, έπρεπε το ίδιο βράδυ να τραγουδήσω, αφού τον είχα δει νεκρό. Περισσότερο έκλαιγα παρά τραγούδαγα. Περισσότερο στεναχωριόμουν όταν έλεγα χορευτικά τραγούδια και όχι όταν έλεγα μπαλάντες. Η δουλειά όμως είναι δουλειά, ο κόσμος πληρώνει.

Φτάσατε ποτέ στα πρόθυρα της κατάθλιψης;

Όταν στεναχωριόμουν και γύριζα κλαμένος στη μάνα μου, με κοίταγε και μου έλεγε «τι είναι αυτά ρε; Πες τους να πάνε να γ@ηθουν». Κάπως έτσι αντιμετωπίζω όλα τα στραβοπατήματα. Μια ζωή έχουμε, οπότε πρέπει να φροντίσουμε να περάσουμε όσον τον δυνατόν καλύτερα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This