Παύλος Παπαδόπουλος: Από το Power of love… συγγραφέας

«Στο Power of love βελτίωσα τον εαυτό μου. Μου έκανε καλό»

Must Read

Τον γνωρίσαμε μέσα από το reality Power Of Love 2 από πού ανακηρύχθηκε και νικητής. Ο λόγος για τον Παύλο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει κάνει στροφή στην καριέρα του αφού από υπάλληλος ασφαλείας VIP προσώπων, έγινε συγγραφέας.

@newsbreakgr

Παύλος Παπαδόπουλος: Από το Power of love… συγγραφέας #PavlosPavlopoulos #Pavlopoulos #PavlosTeam #PowerOfLoveGR

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Για τη νέα του αυτή ασχολία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» Και αποκάλυψε πως ξεκίνησε να γράψεις την περίοδο του κορωνοιού. ο ίδιος μάλιστα έχει εκδώσει δύο βιβλία τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα σε πωλήσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γιο του για τον οποίο μίλησε ανοιχτά δύο χρόνια πότε τελείωσε το reality αγάπης.

«Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω, χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ θερμά και πολύ ζεστά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», τόνισε.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Power of love  δήλωσε πως: «Στο Power of love βελτίωσα τον εαυτό μου. Μου έκανε καλό. Θα μπορούσα να κάνω πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά. Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά, χωρίς όμως να το ξέρουμε.

Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This