Η Ζendaya ποζάρει μέσα στο Λούβρο ως Νίκη της Σαμοθράκης

Καταλήγει εκεί αφού περάσει μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου, την Νύμφη με τον Σκορπιό, την Κορίννα, την Υγεία, την Αρτέμιδα των Γαβίων κ.α.

Must Read

Η Ζendaya αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της Lancôme και είναι η πρωταγωνίστρια του νέου διαφημιστικού σποτ που γυρίστηκε μέσα στο Λούβρο.

  • Από την Έλενα Φάκου

Η νέα καμπάνια της Lancôme με τίτλο Lancôme X Louvre, έλαβε χώρα μέσα στο Λούβρο και συνδύασε έτσι την γαλλική κομψότητα με την αρχαιοελληνική ομορφιά επιλέγοντας ως μια από τις πρωταγωνίστριες και την 26χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια Zendaya.

Η Zendaya, με ένα μαύρο αέρινο φόρεμα περιπλανιέται ανάμεσα σε μερικά από τα πιο σημαντικά εκθέματα του Λούβρου: την Αφροδίτη της Μήλου, την Νύμφη με τον Σκορπιό, την Κορίννα, την Υγεία, την Αρτέμιδα των Γαβίων κ.α. με εννέα θηλυκές μορφές να εμφανίζονται συνολικά στο βίντεο οι οποίες αποτελούν και εμβληματικά έργα τέχνης.

Στο φινάλε, η Zendaya ανεβαίνει τη σκάλα και καταλήγει να ποζάρει μπροστά την αξεπέραστη Νίκη της Σαμοθράκης όπου με μια εντυπωσιακή κίνηση μετατρέπει το φόρεμά της σε φτερό και μεταμορφώνεται η ίδια σε Νίκη.

Η Lancôme παρομοιάζει την Zendaya με την θεά Αφροδίτη: «Η Αφροδίτη της Αρλ είναι ένα ισχυρό σύμβολο ομορφιάς, νίκης και επιτευγμάτων, αξίες που μοιράζονται οι Ambassadors της Lancôme», αναφέρει η γαλλική εταιρία προϊόντων ομορφιάς.

Οι γυναίκες που έχουν επιλεγεί αντιπροσωπεύουν διαφορετικές φυλές και χρώματα δέρματος με την καμπάνια να έχει ως σκοπό τη συμπερίληψη καθώς απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του κόσμου ανεξαρτήτως καταγωγής και απόχρωσης επιδερμίδας.

Στην καμπάνια για την προώθηση της νέας σειράς μακιγιάζ Lancôme X Louvre συμμετέχουν ακόμη η ηθοποιός Amanda Seyfried, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Aya Nakamura και το μοντέλο από την Κίνα He Cong.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This