Νίκος Σεργιανόπουλος: Όσα είπε σήμερα για εκείνον η σεναριογράφος της τελευταίας σειράς που πρωταγωνίστησε

«Ήταν γλυκύτατος, σαν παιδί» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

H σεναριογράφος της σειράς «Το μυστικό της Πεταλούδας» Άντα Γκουρμπαλή έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Νίκο Σεργιανόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκε στην τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός πριν δολοφονηθεί μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι.

Περάσατε δύσκολα την προηγούμενη δεκαετία, που ουσιαστικά σταμάτησε η παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα;

Για όλους ήταν ένα σοκ. Ξαφνικά πάγωσαν τα πάντα. Οπότε, πέρα από το βιοποριστικό κομμάτι, σταματήσαμε να κάνουμε τη δουλειά που τόσο αγαπούσαμε. Το μεγαλύτερο σοκ για μένα βέβαια ήταν νωρίτερα. Είχα γράψει το σενάριο του σίριαλ «Εξαφάνιση», που ήταν και το τελευταίο στο οποίο έπαιξε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον σκότωσαν πριν ολοκληρωθεί η σειρά.

Πως αισθανθήκατε τότε;

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω. Ήταν σοκαριστικό. Θυμάμαι πως ξύπνησα εκείνο το πρωινό και, ανοίγοντας τον υπολογιστή για να γράψω ένα από τα επεισόδια της σειράς – γιατί δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί -, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε ο Νίκος.

Τι άνθρωπος ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος;

Ήταν γλυκύτατος, σαν παιδί. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό που έδειξε για τον ρόλο του. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω περισσότερο. Ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This