Χρίστος Αντωνιάδης: «Η δουλειά για όσους ξέρουν από δίδυμα δεν είναι διπλή, αλλά σαν να είναι στο τετράγωνο»

«Έχει ώρες που είναι καταπληκτικό και άλλες που είναι απίστευτα βασανιστικό» είπε για το κεφάλαιο πατρότητα

Must Read

Ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα, στα δίδυμα παιδιά του και στο πως έχει διαμορφωθεί η σχέση με τη σύζυγό του μετά τον ερχομό των αγοριών τους.

Πώς είναι ο ρόλος του μπαμπά;

Είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο, αχαρτογράφητα νερά για μένα. Είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν περίμενα ότι θα ανοίξει τελικά. Εδώ και λίγα χρόνια σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί, αλλά τελικά συνέβη και επειδή μου αρέσει να λέω αλήθεια, έχει ώρες που είναι καταπληκτικό και άλλες που είναι απίστευτα βασανιστικό.

Πέσατε και στα βαθιά γιατί είναι δυο τα μωρά…

Έχω δυο γιους και ο ένας είναι ο ήσυχος. Έτσι και είχαμε κάνει μόνο αυτόν, θα λέγαμε με τη γυναίκα μου δεν κάναμε άλλα 4-5. Εύκολο είναι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Ο άλλος όμως κάνει για δέκα (γέλια).

Ο ερχομός των παιδιών σας έφερε ακόμη πιο κοντά με τη σύζυγό σας;

Δεν είναι εύκολο και περνάει αρκετά πιεστικά και η σύζυγος, αλλά και εγώ. Ακόμη δεν έχουμε βρει χρόνο για εμάς τους δυο. Το 98% του χρόνου της είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Όταν αυτό θα γίνει πιο ελαστικό, θα πρέπει να μου ξανακάνεις την ερώτηση (γέλια). Η δουλειά για όσους ξέρουν από δίδυμα δεν είναι διπλή, αλλά σαν να είναι στο τετράγωνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This