Γιάννης Βαρδής: Οι σκληρές απαντήσεις σε Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη

Για ποιο λόγο δεν κάλεσε τις δυο πρώην συντρόφους του πατέρα του στη συναυλία που έγινε προς τιμήν του;

Must Read

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 έγινε μια μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο αφιερωμένη στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή και τραγούδια του ερμήνευσαν μεταξύ άλλων οι: Στάθης Αγγελόπουλος,  Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης,  Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου κ.α.

Ωστόσο, η συναυλία έφερε στο προσκήνιο ξανά κάποια ενδοοικογενειακά προβλήματα τα οποία υπάρχουν ανάμεσα στα παιδιά του αείμνηστου συνθέτη και τραγουδιστή και των δυο συντρόφων του, της χήρας του Φιλοθέης Μωβ και της  Χριστίνας Μαραγκόζη.

Η Φιλοθέη Μωβ δεν καλέστηκε στη συναυλία ούτε και η Χριστίνα Μαραγκόζη και η κάθε μία έδωσε μια διαφορετική απάντηση όταν ρωτήθηκαν το γιατί από τους δημοσιογράφους. Τις απαντήσεις τους αυτές σχολίασε σε έντονο ύφος ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης.

5246051

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

 

Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.

Σε ό, τι αφορά την Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου. Ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν.

Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω» ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This