Το top 10 των αιθέριων υπάρξεων που έκαναν τις παραλίες να αναστενάξουν

Miss bikini 2023!

Must Read

Είναι 10 και ξέρουν καλά τον τρόπο να… τσουρουφλίζουν τα πλήθη του ελληνικού Instagram. Η Αλεξάνδρα, η Αναστασία, η Βάλια, η Βρισηίδα, η Γαρυφαλλιά, η Ειρήνη, η Ευγενία, η Ηλιάνα και η Σοφιάνα έβαλαν το φετινό καλοκαίρι τα μπικίνι τους και πήραν «καυτές» πόζες μπροστά στον φακό.

Κοινός στόχος, να ξεχωρίσουν από τον… σωρό του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και να «σαρώσουν» τα likes. Αν τα κατάφεραν; Οι fans τους λένε «ναι», το ίδιο κι εμείς, που τις ξεχωρίσαμε φτιάχνοντας το απόλυτο summer top 10 by «Espresso».

Βάλια Χατζηθεοδωρου

Είναι ανεπιτήδευτα sexy κι αυτό βγαίνει και… προς τα έξω, στις αναρτήσεις της. Δεν είναι τυχαίο που η Βάλια άρχισε την πορεία της από τον «Τροχό της Τύχης». Αυτό το κορίτσι έχει τυχερό αστέρι και… λάμπει κάθε φορά που ποζάρει στον instagramικό φακό. Ειδικά όταν φοράει μπικίνι…

Ιωάννα Τούνη

Είναι αναμφίβολα η πιο «hot» μαμά του ελληνικού Instagram και με 1.100.000 followers στο account της η Τουνάρα δεν θα μπορούσε να λείπει από το top-10. Αλλωστε, το όνομά της είναι… συνώνυμο του sexiness, κάτι που φαίνεται και σε τούτο το «κλικ» στο οποίο ξεπλένεται από την άμμο στις Μαλδίβες.

Ευγενία Σαμαρά

Οταν… πετάει το ταγέρ της δικηγόρου στον «Σασμό» και φοράει τα μπικίνι της, η Ευγενία συναγωνίζεται με περίσσια άνεση όλα τα «GNTM» του Instagram. Γι’ αυτό κέρδισε επάξια μια θέση στο top 10 του φετινού καλοκαιριού. Αφήστε που το κορίτσι ταξιδεύει κιόλας και μία τα… πετάει στο Περού, μία στη Σαμοθράκη…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι αναρτήσεις της στο Instagram φέτος το καλοκαίρι θα μπορούσαν ν’ αποτελούν μέρος μιας εναλλακτικής καμπάνιας του ΕΟΤ με τίτλο «Come to Greece για να τη βρεις, να γλεντήσουμε together». Οχι πείτε μου, ποιος τουρίστας θα μπορούσε ν’ αρνηθεί μια τέτοια πρό(σ)κληση από την Ηλιάνα…

Σοφιάνα Αβραμάκη

«Πέτρα του σκανδάλου». Ετσι την έλεγαν διάφοροι στο twitter όταν συμμετείχε στο «Survivor». Και η αλήθεια είναι ότι κάπως της έμεινε η… ρετσινιά και μετά το reality. Η Σοφιάνα, όμως, δεν ευθύνεται γι’ αυτό. Θα την κατηγορήσουμε, δηλαδή, επειδή είναι full του sexiness και της πάνε τα μπικίνι; Ελεος!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ξανθά μαλλιά, fashion μπικίνι, ζουμερά χείλη και τεράστια μαύρα γυαλιά. Η Αλεξάνδρα έχει αναγάγει σε… επιστήμη το sexiness κάνοντας τους ένθερμους fans της να παίρνουν φωτιά με τα «κλικ» που ποστάρει, ενώ γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Αυτά δεν είναι posts, «βόμβες» είναι…

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μπορεί να μην είναι καλλίφωνη, όπως λέει (ανορθόγραφα) το επίθετό της, αλλά από κορμί η Γαρυφαλλιά είναι σίγουρα… φωνάρα. Ρωτήστε και τον ειδικό Χρήστο Μάστορα, που από τότε που τη γνώρισε δεν έχει σταματήσει να της… τραγουδάει! Λογικό, όταν έχεις τέτοιο πλάσμα θα το… ύμνήσεις!

Βρισηίδα Ανδριώτου

Τούτο το κορμί το θέλουν πολλοί, γιατί και καλλίγραμμο είναι και sexy. Οταν η Βρισηίδα παίρνει πόζες… αναστενάζει μέχρι κι ο φακός. Οταν, όμως, αρχίσει να τσιρίζει, τότε κάτι γίνεται και η ζωή τραβάει την κατηφόρα. Μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας… στέκεται στο ύψος του. Βίτσια είναι αυτά, θα μου πείτε.

Αναστασία Τερζή

Θέλει τα πάντα, Gucci και Prada… Θέλει ταξίδια, New York και Ντουμπάι. Πάνω απ’ όλα, όμως, η Αναστασία θέλει να σκανδαλίζει τους χιλιάδες followers της με τις sexy εμφανίσεις της μέσω Instagram σε κότερα, λιμουζίνες και ελικόπτερα. Και το κατάφερε περίφημα ακόμα ένα καλοκαίρι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Από τη μια έχουμε τους followers της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που… σκουπίζουν τα σάλια τους βλέποντας τις «hot» φωτογραφίες της στα social, κι από την άλλη τον (πρώην της) ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που άφησε αυτό το κορμί να του φύγει. Τι να πει κανείς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This