Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τρίτη φορά πατέρας!

Must Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, υποδέχθηκαν στον κόσμο το τρίτο παιδί τους. Πρόκειται για την Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο.

Μετά από δύο αγόρια, ήρθε η ώρα για το πρώτο κορίτσι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους, την Έβα Μπρουκ.

Ο “Greek Freak” αποκάλυψε τα ευχάριστα μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, δίπλα στους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

“Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της” ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This