Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε τι ομάδα είναι, πόσο χρονών νιώθει και την καταγωγή του πατέρα της κόρης της

Έκανε ένα Q+A με πολύ εξομολογητικό χαρακτήρα στο Instagram της

Must Read

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει γίνει μητέρα ενός κοριτσιού, που θα πάρει το όνομα Πάρις, καθώς το μοντέλο του Only Fans ανέκαθεν θαύμαζε την Paris Hilton και μάλιστα έχει και την φωτογραφία της ως εικόνα προφίλ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

H καθημερινότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου περιστρέφεται πλέον μόνο γύρω από την κόρη της με την οποία περνάει όλη την ημέρα της και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της στο Instagram ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως το επώνυμο της Πάρις θα είναι αυτό του συντρόφου της και πατέρα της κόρης της, δηλαδή θα λέγεται Πάρις Κεχατζέ.

Σε ένα Q+A που πραγματοποίησε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε ότι η ομάδα που υποστηρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός, πως νιώθει 80 χρονών ή και είναι 100 και ότι η καταγωγή του συντρόφου της και πατέρα της είναι Ρωσοπόντιος ενώ τόνισε πως η ομορφιά της είναι υπερεκτιμημένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This