Ο «επαναστάτης με το τσέλο» που μάγεψε τη Νατάσα Καραμανλή

H σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού απόλαυσε στον Λυκαβηττό τον Κροάτη καλλιτέχνη Στεπάν Χάουζερ

Must Read

Το τσέλο του έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι αισθαντικές μελωδίες του γοητεύουν τους αμέτρητους θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μια τέτοια θαυμάστρια του 35χρονου Κροάτη Στεπάν Χάουζερ είναι η Νατάσα Καραμανλή, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που παρακολούθησε τη συναυλία του, προχθές στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Η βραδιά για τη Νατάσα ήταν «θεραπευτική», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, καθώς ο Στεπάν Χάουζερ, ιδρυτικό μέλος των 2Cellos, χάρισε στο κοινό του, αλλά και στην ίδια, μαγική μουσική.

Η Νατάσα Καραμανλή βρέθηκε εκεί με φίλους της και μετά το τέλος της συναυλίας συναντήθηκε με τον μουσικό, φωτογραφήθηκε χαρούμενη μαζί του και δήλωσε: «Η μουσική σου είναι θεραπευτική. Σ’ ευχαριστώ». Η Νατάσα, ανανεωμένη, φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα μεταξωτό μαντίλι στις αποχρώσεις του πράσινου, και δεν δίστασε να αγκαλιαστεί θερμά με τον ταλαντούχο μουσικό, που έχει παρουσιαστικό και εμφάνιση μοντέλου. Μάλιστα ο Στεπάν, πριν ανέβει στη σκηνή, μπήκε περπατώντας και παίζοντας τσέλο και αποθεώθηκε από πλήθος θαυμαστών. Τον αγκάλιαζαν, του χάριζαν λουλούδια και έτρεχαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ροκ σταρ για τις Ελληνίδες ο Κροάτης!

Ο διάσημος τσελίστας βρέθηκε στην Αθήνα και στο θέατρο του Λυκαβηττού, στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Rebel with a Cello», όχι για μία, αλλά για δύο συναυλίες, εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου με τον πιο «ανατρεπτικό» μουσικό τρόπο!

Εκεί και η φαν του Νατάσα, που τον χειροκρότησε θερμότατα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This