Κώστας Φαλελάκης: «Aπό όταν ήμουν μικρός, σταμάταγε το βλέμμα μου στους άνδρες, ένιωθα ταραχή»

Η ψυχική ασθένεια της μητέρας του και το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα.

Must Read

Δύσκολα παιδικά χρόνια πέρασε ο Κώστας Φαλελάκης καθώς η μητέρα του μπαινοέβγαινε σε ψυχιατρείο κι έτσι αναγκάστηκε να μεγαλώσει εκείνον και την αδερφή του η γιαγιά τους. Ο μεγαλύτερος του φόβος ήταν να μην κληρονομήσει την ψυχική ασθένεια της μητέρας του, την οποία τελικά την κληρονόμησε η αδερφή του.

Ο πατέρας του ωστόσο στάθηκε σαν βράχος στον Γολγοθά που ανέβαινε η οικογένεια αι δυστυχώς απεβίωσε 40 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Για το νόσημα της μητέρας του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα που τον στιγμάτισε αλλά και για το νέο του σύντροφο που του έδωσε έναν λόγο για να ζει.

«Η μητέρα μου εκδήλωσε ψυχικό νόσημα μετά την γέννησή μου. Μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές. Κάθε φορά που υποτροπίαζε η μητέρα μου, πηγαίναμε στη γιαγιά μου. Η αδερφή μου ζει σε ψυχιατρική δομή. Με αποκαλούσαν ”ο γιος της τρελής”», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ανέφερε πως, «από όταν ήμουν μικρός, σταμάταγε το βλέμμα μου στους άνδρες, ένιωθα ταραχή. Δεν μπορούσα να πω πουθενά, όταν ήμουν μικρός, ότι ένιωθα ταραχή για τους άντρες. Δεν μίλησα ποτέ στον πατερά μου για την σεξουαλικότητά μου», τόνισε.

«Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Στην κηδεία του Μηνά δέχθηκα τόση αγάπη, που μετάνιωσα γι’ αυτό που είχα σκεφτεί να κάνω. Ο Μηνάς δεν ήθελε να αποκτήσουμε ένα παιδί», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Κώστας Φαλελάκης για Μηνά Χατζησάββα: «Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου…»

Για τη νέα του σχέση είπε: «είμαι σε σχέση. Ο σύντροφός μου, μου δίνει λόγο να συνεχίσω να ζω. Ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου».

Δείτε επίσης: Κώστας Φαλελάκης: Θα ξαναφτιάξει τη ζωή του με τις ευλογίες του αείμνηστου Μηνά Χατζησάββα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This