Καίτη Γαρμπή στην Ναταλία Γερμανού: Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια και ρούμπες

«Αυτό που νιώθω πάντα το κάνω και το λέω. Καμιά φορά έχει κόστος»

Must Read

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν το Σάββατο η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε στην Ναταλία Γερμανού γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη μετά την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά από το πλήρωμα του Blue Horizon.

Οι συναυλίες στην Κρήτη ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν λίγες ημέρες μετά την κηδεία του άτυχου Αντώνη και η Καίτη Γαρμπή τόνισε πως δεν μπορούσε να τραγουδά τσιφτετέλια και ρούμπες. Η παρουσιάστρια σχολίασε πως είναι κρίμα που ορισμένοι είπαν ότι η ακύρωση ήρθε γιατί δεν είχε γίνει sold out.

«Αυτό που νιώθω πάντα το κάνω και το λέω. Καμιά φορά έχει κόστος, αλλά δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει το αποτέλεσμα. Είτε από κάποιους χαρακτηριστεί ως σκοπιμότητα είτε κάποιοι να πουν ότι αγνά, καθαρά και αυθόρμητα έκανα αυτό που ένιωθα.

Το να στερήσω από 20-30 ανθρώπους που είναι μαζί μου τα χρήματά τους αυτές τις 3 ημέρες στην Κρήτη, αλλά σε καμία περίπτωση έξι μέρες μετά την κηδεία του Αντώνη δεν θα μπορούσα να πάω στην Κρήτη και να τραγουδάω τσιφτετέλια και ρούμπες» ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

«Εγώ πραγματικά είπα “υποκλίνομαι”, είναι μια απόφαση που συμφωνώ απόλυτα. Ήταν ένα γεγονός που όλους μας σόκαρε. Ήταν μια τραγωδία αυτό που συνέβη, για μένα ήταν έγκλημα. Διάφοροι είπαν “δραματικό ατύχημα”. Όχι» απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This