Η Ράνια Τζίμα απαντά για τη viral στιγμή του βίντεο με το τσιγάρο στο δελτίο

«Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε.» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη viral στιγμή της, όταν η κάμερα την έπιασε να κρατάει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο την ώρα που έλεγε το δελτίο ειδήσεων και νόμιζε πως πέφτει βίντεο όμως ακόμη ήταν η ίδια στον αέρα.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό. Αλλά, και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό. Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι. Δε βλέπω τι γράφεται για μένα στο twitter, δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου» ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This